Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. turnaj ČSP, Praha Zličín - Výsledky

28. 7. 2018

6. turnaj ČSP: melouny pro osvědčené stálice

Na pražský Zličín si našlo cestu 68 seniorek a seniorů, aby se pokusili na příznivém mazacím modelu ABT2 o délce 40 stop uspět. Akci opět svými sponzorskými dary přeleštily firmy Masna Krahulčí svými uzenářskými produkty a ovocnáři Zeo trade melouny, jablky, nektarinkami. Oběma firmám děkujeme!

Kvalifikaci vyhrává se součtem 1411 Vladimir Stanishevskiy před Jirkou Hindrákem a Alešem Drábkem. V dámské části se dařilo nejlépe Lence Germanové – 1316. Nejvyšší kvalifikační hru 269 zahrál Vladimir Stanishevskiy. A tento výkon nakonec zůstal i nejvyšším náhozem turnaje.

Před finálovými hrami se losovala čtveřice ze všech hráček a hráčů, která obdržela finanční injekci pro přilepšení dnešního odpoledne.

Finále se hraje na součet 3 her od nuly. K postupu bylo třeba mít na kontě nejméně 1141, což byl součet posledního postupujícího Honzy Suchánka. Čekalo se, že se překoná nejvyšší dosavadní nához, to se ale nepodařilo. Přesto ale bylo finále velice dramatické a kvalitními hrami nabité. První hrou jde do čela Jirka Hindrák s číslem 257, ale srdnatě se ho drží Vláďa Pitaš s 246. Druhá hra má premianta opět v Jirkovi – 236, ale stejné číslo hraje i Mirek Křesťan. Třetí hrou potvrzuje Jiří Hindrák svou formu číslem 223, ale Vláďa Pitaš hraje 225. Nejlepší třetí hru vůbec dává Kristýna Janočková – 248. Čekat se tak musí na celkové finálové součty všech, po nichž je hned jasno: dnes vítězí Jiří Hindrák s finálovým součtem 716, druhý končí Vladimír Pitaš s 692 a třetí Jiří Vrážel s 671. V ženské části dominuje Dana Hanušová 662 před druhou Kristýnou Janočkovou 638 a třetí Evou Štefkovou se součtem 612.

Dnešní pořadí v jednotlivých kategoriích:

Muži 50-57 let: Jiří Hindrák, Miroslav Křesťan, Aleš Drábek

Ženy 50-57 let: Dana Hanušová, Jana Lébrová, Blanka Hanusíková

Muži 58-64 let: Jiří Vrážel, Vladimir Stanishevskiy, Richard Nosek

Ženy 58-64 let: Kristýna Janočková, Eva Štefková, Dana Soukupová

Muži 65+ let: Vladimír Pitaš, Petr Tomášek, Zdeněk Havlíček

Ženy 65+ let: Jana Plešingerová, Alena Endersová, Dagmar Prokopová

Absolutními vítězi dnes jsou: Jiří Hindrák a Dana Hanušová.

V ročním žebříčku jsou na čele Jiří Vrážel a Dana Hanušová. Celkem široký okruh hráček a hráčů je jim však v patách a rovněž mají zálusk na ještě vyšší příčky, než jsou dnes… Všem úspěšným gratulujeme, všem přítomným děkujeme za účast! Dnešní výsledky se hned propisují i do seniorského bodovacího žebříčku Senior Masters 2018, kde vedle bodů za pořadí hrají roli i prémiové body za všechny hry 200 a více. Ten je již rovněž k dispozici.

Sedmý turnaj ČSP 2018 je situován do Chomutova, hraje se 18. srpna 2018. Obsazovačka je na něj již otevřena. Poslední kvalifikační runda je určena hráčům z Moravy a 150 km od Chomutova. Děkujeme za pochopení.

Těším se na Vás na všechny znovu v srpnu!

Milan Soušek, 28.07.2018

Výsledková listina ke stažení

Na fotce vidíte absolutní vítěze dnešního turnaje Jirku Hindráka a Danu Hanušovou. Na další fotce Vladimira Stanishevského, autora nejvyššího náhozu. Nezapomeňte se podívat dole do fotoalba z dnešního turnaje a vyhlašování vítězů.

absolutne-nejlepsi-muz-a-zena.jpgnejvyssi-nahoz-turnaje.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2018-07 Praha Zličín