Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. turnaj ČSP 2018 - informace

28. 1. 2018

logo-csp-2018.jpgV roce 2018 začínáme již 8. ročník Českého Seniorského Poháru, soutěže, která má seniorsko-prestižní zvuk, dlouhodobě jde o největší turnaj v ČR. Srdečně vás všechny zveme, přiíjďte se pobavit, pozdravit se svými přáteli a bude-li se dařit, také získat volný start na ME seniorů 2019 v italské Bologni. Tady jen upozorňujeme, že v Bologni se už ME seniorů konalo a pro jednotlivé státy byly vyhlášeny hráčské kvóty. Přihlášky na toto ME budou v případě stanovení kvót pořadatelem budou posuzovány podle kritérií: dosažený celkový průměr po odehrání nejméně 4 turnajů ČSP 2018. Doporučujeme tedy zájemcům o ME 2019 v Bologni účast na ČSP 2018.

Srdečně zveme všechny seniorky a seniory, i ty novopečené, kteří letos dovrší 50 let... Jak je u nás dobrým zvykem, máme pro všechny členy Seniorbowling CZ z.s. připraven pěkný dárek. Ti, kdož ještě nejsou našimi členy, se mohou přímo na turnaji přihlásit a obdrží tak rovněž náš dárek a rovnou budou moci hrát za cenu startovného zlevněnou o 100 Kč. A to za úvahu už stojí, protože sleva 100 Kč ze startovného platí pro všechny turnaje Českého Seniorského Poháru 2018. Obsazovačka na nejbližší další turnaj je již otevřena - proklik viz níže. 

Poslední sobotní kvalifikační runda je vyhrazena hráčům z Moravy, resp. 200+ km od Prahy... Případná volná místa v této rundě budou uvolněna pro jiné hráče cca týden před turnajem. Hráče sem nahlášené, kteří nesplňují tyto podmínky, budeme přesouvat mezi náhradníky nebo do jiných hracích rund, a tedy nezaručujeme, že se do poslední hrací rundy nakonec dostanou... Díky za pochopení. 

OBSAZOVAČKA  

MAZACÍ MODEL zde ke stažení.

Kdo je ještě nečetl, zde jsou PROPOZICE ČSP 2018.

Tato bowlingová série je pouze pro hráče, kteří v roce 2018 (bez ohledu na den a měsíc narození) dovrší věk 50 let. Nejlepší hráči v jednotlivých kategoriích získají také právo účasti na finálovém prestižním turnaji Senior Masters ČR 2018 (nejlepší muž, nejlepší žena). Startovné na ME může být stejnému hráči uděleno zdarma logicky pouze jednou.