Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. turnaj ČSP 2018 - informace

26. 11. 2017

logo-csp-2018.jpgV roce 2018 začínáme již 8. ročník Českého Seniorského Poháru, soutěže, která má mezi seniory svůj příjemný zvuk vlivem přátelského posezení s kamarádkami, kamarády z celé ČR, přejícnosti pěkných výsledků i kolegům... srdečně vás všechny zveme, přiíjďte se pobavit, pozdravit se svými přáteli a bude-li se dařit, také získat volný start na ME seniorů 2019 v italské Bologni. Tady jen upozorňujeme, že v Bologni se už ME seniorů konalo a pro jednotlivé státy byly vyhlášeny hráčské kvóty. Přihlášky na toto ME budou v případě stanovení kvót pořadatelem budou posuzovány podle kritérií: dosažený celkový průměr po odehrání nejméně 5ti turnajů ČSP 2018. Doporučujeme tedy zájemcům o ME 2019 v Bologni účast na ČSP 2018.

Srdečně zveme všechny seniorky a seniory, i ty novopečené, kteří letos dovrší 50 let... Jak je u nás dobrým zvykem, máme pro všechny členy Seniorbowling CZ z.s. připraven pěkný dárek. Ti, kdož ještě nejsou našimi členy, se mohou přímo na turnaji přihlásit a obdrží tak rovněž náš dárek a rovnou budou moci hrát za cenu startovného zlevněnou o 100 Kč. A to za úvahu už stojí, protože sleva 100 Kč ze startovného platí pro všechny turnaje Českého Seniorského Poháru 2018. Obsazovačka na první turnaj v Pardubicích je již otevřena - proklik viz níže. 

POZOR - v termínu 26. a 27.02.2018 probíhají prezidentské volby. Kdo chce jít k volbám a nemá Voličský průkaz a je přihlášen na tento ČSP, odvolte si už v pátek (14 - 22 hod). V sobotu v Pardubicích volit lze také, ale jen s Voličským průkazem.

Poslední kvalifikační runda je vyhrazena hráčům 150+ km od Pardubic... Případná volná místa v této rundě budou uvolněna pro jiné hráče cca týden před turnajem. Hráče sem nahlášené, kteří nesplňují tyto podmínky, budeme přesouvat mezi náhradníky nebo do jiných hracích rund, a tedy nezaručujeme, že se do poslední hrací rundy nakonec dostanou... Díky za pochopení. 

OBSAZOVAČKA  

MAZACÍ MODEL ke stažení. V roce 2018 budeme používat převážně mazací modely z ranku těch rekreačních. Konkrétní mazací modely budou zveřejněny vždy cca týden před konáním akce.

Kdo ještě nečetl, zde jsou PROPOZICE ČSP 2018.

Tato bowlingová série je pouze pro hráče, kteří v roce 2018 (bez ohledu na den a měsíc narození) dovrší věk 50 let. Nejlepší hráči v jednotlivých kategoriích získají také právo účasti na finálovém prestižním turnaji Senior Masters ČR 2018 (nejlepší muž, nejlepší žena). Startovné na ME může být stejnému hráči uděleno zdarma pouze jednou.