Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP 2016 - 1. turnaj, Pardubice - info

1. 12. 2015

1. turnaj ročníku 2016 je tady... vítáme vás, milé seniorky a vážení senioři, do nového ročníku Českého Seniorského Poháru. Jedná se o jubilejní 5. ročník (to to utíká.....). Přečtěte si Propozice ČSP 2016, je tam několik změn, věříme, že přispějí k ještě vyšší atraktivitě turnajové série. Na co ale chceme upozornit extra je to, že ČSP 2016 se poprvé v historii stává nominačním kritériem na Mistrovství Evropy 2017. Zavedli jsme to s ohledem na kvóty pro jednotlivé státy účastnící se ME a ke zvýšení prestiže české reprezentace na ME. Kdo bude chtít jet na ME 2017, je nutné se zúčastnit nejméně 4 turnajů ČSP 2016 a zde dosáhnout na herní průměr nejméně 150,00 bez hendykepů.

1. turnaj ČSP se bude konat v sobotu 23.01.2016 v Pardubicích. Obsazovačka na něj je již otevřena - proklik viz níže.

Poslední kvalifikační runda je jako obvykle vyhrazena hráčům z větší vzdálenosti 150+ km od centra. Až týden před turnajem budou případná volná místa v této rundě uvolněna i pro hráče z bližší vzdálenosti. Hráče sem nahlášené, kteří nesplňují tyto podmínky budeme přesouvat mezi náhradníky, a tedy nezaručujeme, že se sem nakonec dostanou... Díky za pochopení.

OBSAZOVAČKA  

Mazací model - POZOR ZMĚNA MAZACÍHO MODELU (vloženo 20.01.16) - protože jde o A turnaj, musíme podle regulí ČBA splnit podmínku ratio do 4,5, nechat si schválit propozice a konkrétní mazací graf. Tento graf byl schválen, podívejte se tedy na něj, je zde ke stažení.
Turnajová série je pouze pro hráče, kteří v roce 2016 (bez ohledu na datum a měsíc) dovrší věk 50 let. Vedle zcela nových atraktivních pohárů pro vítěze turnajů se hraje i o putovní pohár ČSP a startovné zdarma na ME seniorů 2017.

Tento turnaj spadá do Bodovacího seniorského žebříčku ČR Senior Masters 2016. Nejlepší v jednotlivých kategoriích získají právo účasti na extra turnaj Senior Masters ČR 2015. I zde je pro vítěze připraven start zdarma na ME Seniorů 2017 (nejlepší muž, nejlepší žena). Startovné na ME může být stejnému hráči uděleno zdarma pouze jednou.

Srdečně zveme všechny hráčky a hráče ve věku 50+ let, pozvěte i své přátele, hráče z Vašeho okolí, kamarády. Turnaj je nejvyšší kategorie A.