Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP - 4. turnaj, Chomutov

29. 3. 2015

4. turnaj se bude konat v sobotu 25. dubna 2015 , tentokrát nás čeká Strikeland Chomutov. Připravte se na výbornou tamní stravu a kvalitní centrum...

Centrum má "pouze" 12 drah a tak musíme opět nepopulárně zasáhnout do obsazování rund. Poslední runda se hraje v 5ti hráčích na páru drah, tedy se sem vejde 30 hráčů. Tuto rundu prosím nechte výhradně pro hráče ze vzdálených končin - Morava, východní Čechy, jižní Čechy. Pro místní hráče ze severu, ale i pro pražáky, či kohokoliv jiného je připravena předehrávka v pátek 24.04.2015. Díky za pochopení.

OBSAZOVAČKA  

Mazací graf zveřejňujeme vždy cca týden předem.

Mazací graf


Turnajová série je pouze pro hráče 50+ let, zúčastnit se mohou hráčky a hráči, kteří 50 roků dovrší v roce 2015, tedy do 31.12.2015 včetně. Vedle krásných putovních pohárů, prestiže, mnoha dalších pohárů a cen jsou hlavní cenou pro nejlepšího muže a nejlepší ženu podle celoročního žebříčku úhrada startovného na ME Seniorů 2016 (Dánsko) . 

Tento turnaj spadá do Bodovacího seniorského žebříčku ČR Senior Masters. Nejlepší v jednotlivých kategoriích získají právo účasti na extra turnaj Senior Masters ČR 2015.

Srdečně zveme všechny hráčky a hráče ve věku 50+ let, pozvěte i své přátele, hráče z Vašeho okolí, kamarády. Turnaj je nejvyšší kategorie A.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář