Jdi na obsah Jdi na menu
 


Český Seniorský Pohár 2012 začíná...

2. 1. 2015

Český Seniorský Pohár je zde pro všechny!

ČSP 2012 zahájen. Zveme k účasti, zábavě a ke hrám všechny seniorky a seniory! Jediná podmínka je věk 50 a více let. Nehrají roli žádné registrace, nejsou žádné další podmínky. Soutěž je vhodná pro kohokoliv.

ČSP 2012 byl zahájen vydáním oficiálních Propozic a zveřejněním obsazovačky na první turnaj.

Letošní ČSP se bude hrát jako série 6ti samostatných turnajů s vlastním vyhodnocením v 6ti různých centrech v ČR s tím, že do roční tabulky, která je rozhodující, se budou započítávat 4 turnaje s nejlepšími umístěními hráčů. Obhájci trofeje a jejich současní držitelé jsou Josef Bešík a Anna Breindlová.

Obsazovačka je tentokrát na stránkách ČBA: www.czechbowling.cz/obsazovacky/  a zde jsou k nahlédnutí i Propozice, které však máte i na těchto seniorských bowlingových stránkách.

Postup pro přihlašování do turnajů ze stránek ČBA: v levém menu Obsazovačky. Zde si vybrat turnaj. po otevření rund si vybrat rundu kam se chcete přihlásit. Kliknout na Přihlásit. Do formuláře zapsat POUZE své příjmení a enter. Z rolovacího seznamu si vybrat své jméno a kliknout na něj. Do dalšího políčka zapsat svůj email (pozor na překlepy!!!), svůj telefon a Odeslat. Potom se automaticky zestránek ČBA zašle email na zapsanou adresu. V tomto došlém emailu je asi ve druhém odstavci přímý odkaz Zde klikněte pro potvrzení své přihláška. Kliknout na tento odkaz. Automaticky se otevře obsazovačka na stránkách ČBA a automaticky proběhne zápis. Až Vás to "vyhodí" z obsazovačky, ukáže se zápis, že registrace/Přihláška proběhla úspěšně. Když nyní znovu kliknete na obsazovačku, už tam budete zapsáni. POZOR - kdo nemá u ČBA evidováno své jméno a příjmení (není v rolovacím seznamu), je třeba napsat nám na info@seniorbowling.cz a my zařídíme přihlášení. Pro další turnaj již v tom rolovacím seznamu Vaše jméno bude. Pokud byste nebyli úspěšní z jakéhokoliv důvodu, pak nám stačí napsat na info@seniorbowling.cz s uvedením jména, příjmení, vašeho emailu, telefon, vybraný turnaj a hrací rundu a my vše zařídíme.

Jaké hlavní změny ČSP 2012 přináší: jednak jde o 6 turnajů po celý rok (vždy v sudé měsíce), potom že do semifinále a finále postupuje větší počet hráčů (40, resp. 20), dále je dvojnásobný podíl žen na postupech (8, resp. 4). Opakovaný start je možný pouze jeden navíc s tím, že se nelze hlásit předem do obsazovačky současně na poslední dvě rundy.

Herní systém zůstává stejný - kvalifikace 5 her, semifinále 3 hry a finále 2 hry. Zachován zůstává i systém hendykepů pro hráčky a hráče vyšší věkové skupiny. Mazání drah bude obvyklé, žádné výstřelky (2 centra krátké, 2 centra house, 2 centra dlouhé).

Získali jsme další sponzory, takže i letos budou všichni účastníci obdarováni sponzorskými dary zdarma. Navíc sponzoři věnují ceny pro nejlepší.

I letos mají členové ESBC zvýhodněné startovné o 6 x 50 Kč.