Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP 2011 - výsledky z 08.10.2011, Pardubice

2. 1. 2015

Druhý díl Českého Seniorského Poháru proběhl v Pardubicích

Český Seniorský Pohár skládající se letos ze tří turnajů má za úspěšně za sebou druhý turnaj, který proběhl za bohaté účasti seniorů i seniorek v sobotu 08.10.11 v centru Luka Pardubice.

Účast ještě silnější, než na prvním turnaj v Praze, spousta krásných originálních skleněných cen pro všechny kategorie mužů i žen, další věcné ceny nejrůznějšího druhu, originální sponzorské ceny značky Oral B a Nivea, čekající náhozové hotovostní prémie a hlavně zapálené seniorky a senioři. To byly charakteristiky kvalitního bowlingového setkání… „Důchodci“ ukázali nejen zájem o bowling, ale především své bowlingové umění, za něž by se nemuseli stydět ani o hodně mladší ročníky v rozkvětu svých sil.

Po kvalifikaci na 5 her postupovalo do semifinále nejlepších 28 mužů a 4 ženy, semifinále na další 3 hry od nuly pak postrčili 14 mužů a 2 ženy do finále. Zde se hrálo na součet dvou her.

Absolutně nejlepším mužem  se stal Vladimír Hübst  před Milanem Rechtorikem  a Lumírem Hřebíkem . V ročním žebříčku je pořadí nejlepších právě opačné, vede Milan Rechtorik  s jednobodovým náskokem před Vladimírem Hübstem  a devítibodovým před třetím Vlastimilem Ševčíkem .

Ženám  v Pardubicích kralovala Anna Breindlová , druhá skončila ovčínská vítězka Dáša Flegelová a třetíHana Tomková . V ročním žebříčku je zatím pořadí po druhém turnaji Dáša Flegelová , Anna Breindlová ,Dagmar Stulíková . Ztráty na Dášu Flegelovou mají pronásledovatelky 3, resp. 12 bodů.

V jednotlivých kategoriích v Pardubicích zvítězili: Milan Rechtorik (muži do 58 let), Vladimír Hübst (muži 59+ let), Dáša Flegelová (ženy do 58 let) a Anna Breindlová (ženy 59+ let).

Rozhodnutí padne na posledním, třetím, turnaji, který se hraje 22.10.11 v Blansku. Ze 3 turnajů se do celkových výsledků započítávají dva . Čekají nás tedy tuhé boje… Pro absolutně nejlepšího muže a ženu jsou připraveny krásné, velké putovní poháry, ve všech věkových kategoriích skleněné poháry a řada cen pro úspěšné hráčky a hráče jak za blanenský turnaj, tak i především za celoroční vyhodnocení. Součástí posledního turnaje je i společný velký raut pro všechny přítomné hráčky a hráče, řada sponzorských cen a hlavně množství bowlingových zážitků.

Obsazovačka na závěrečný turnaj je již otevřena a aktualizována. Na rozdíl od dvanáctidráhy v Praze a 18ti dráhy v Pardubicích se v Blansku hraje jen na 8mi drahách. Proto v posledních dvou rundách nejsou možné předem plánované opakované starty . Případný re-enter je možný jen v dřívějších rundách anebo v závěrečných jen v případě absence přihlášeného hráče, tedy až na místě v den konání turnaje.

Těšíme se na finální turnaj a srdečně zveme všechny seniorky a seniory ke hře. Kvalifikaci si mohou zájemci (předpokládáme především z okolí Blanska) již v pátek 21.10. od 16 hod a v případě ještě většího zájmu je předpřipravena i runda ve čtvrtek od 16 hod.

Obsazovací listina je zde: www.obsazovacky.cz/turnaje/entry_main.php?lang=cz&id_turnaj=317

Ubytování v Blansku - viz předchozí článek, každý si objednává ubytování individuálně! 

Milan Soušek, ESBC CZ

 

Náhledy fotografií ze složky 2011-10-08 Pardubice