Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Informace o nejbližším turnaji - obsazovačka, mazání

logo-seniorbowling-2015-svetle.jpglogo-bowling-brno.jpg

 

Moravia Open (S)

 

 

Turnajové série Moravia Open 2018 byla kompletně dohrána 2. prosince 2018. Pokud bude série zahájena i v roce 2019, rozhodně zde zveřejníme informace, nicméně pokud by se hrálo, tak první turnaj by byl na pořadu až v únoru 2019.

Vítejte ve zcela novém centru Bowling Brno s 20ti drahami AMF. Poznejte sami exkluzivní prostředí centra, nejde jen o bowling. Vítejte ve zcela nové turnajové sériii, která se bude odehrávat právě zde. Je zde skvělá šance pro účast i zahraničních hráčů z okolních zemí. Budeme rádi, zapíše-li se Moravia Open do srdcí všech bowlingářů.

Moravia Open je jeden z prvních turnajů na tomto centru vůbec. Je otevřený všem hráčkám a hráčům bez rozdílu výkonnosti a věku. Zahrát si může přijít kdokoliv. Jen ti mladší pod 50 let budou trochu znevýhodněni záporným hendykepem 1 bod za každé 2 roky pod 50 let. Dětem a dorostu do 18 let se nestrhává nic. Originální poháry pro nejlepší + startovné pro vítěze předchozího turnaje příště zdarma, ocenění 5ti nejlepších, nához muže a ženy, cena pro seniora, juniora, extra upomínkový dárek pro všechny finalisty. 

Turnajová série pokračuje posledním turnajem s mazacím modelem Gateway Arch, na němž v zahajovacím turnaji Moravia Open padala neuvěřitelná čísla... hraje se 2. prosince 2018. Na tomto turnaji budou vyhlášeny i celoroční výsledky Moravia Open 2018.

Propozice turnaje jsou ZDE. Rules of the Tournament (EN): HERE

A zde jsou kontaktní údaje na centrum: Bowling centrum Brno s.r.o., Líšeňská 4515/80, 636 00 Brno-Líšeň, Internet: www.bowlingbrno.cz, tel. č.: +420 530 351 500

Nepropásněte šanci hrát v Bowling Brno jako jedni vůbec z prvních, okusit místní kuchyni, pobýt v luxusních prostorách, nechte se hýčkat...