Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční turnaj ČSP 2020, Pardubice

30. 11. 2020

Zatím se seniorské bowlingy hrát nemohou z důvodu vládních opatření v souvislosti s koronavirem. Tím nám odpadlo pár podzimních turnajů. Neradi bychom ale rušili poslední výroční turnaj, na kterém bychom rádi ocenili nejen vítěze turnaje, ale především vítěze celého ročníku, i když dost pokráceného. Proto byl výroční turnaj 2020 přesunut na 2. ledna 2021 do Pardubic. Podívejte se na informace o této akci  ZDE. Obsazovačku jsme na to už připravili, takže se lze do turnaje hlásit, ale jak je naznačeno, je možné, že nám ani tento turnaj nebude povolen. Bude-li vyhlášeno nějaké omezení co do počtu lidí ve vnitřních prostorách pohromadě, budeme se snažit této podmínce přizpůsobit, bude-li to možné a reálné.

Na výročním turnaji původně měla proběhnout Valná hromada 2020 členů našeho spolku Seniorbowling CZ. Ta měla být volební pro nový Výkonný výbor. Na Valných hromadách bývá něco kolem 90 až 100 lidí, takže je otázka, zda to bude moci vůbec proběhnout a kdy. Pokud by to možné nebylo, uspořádáme Valnou hromadu v nejbližším možném termínu, kdy už konání možné bude.

Další změnou je přeložení soutěže o 2 pronajaté automobily z roku 2020 na rok 2021. Sponzorská firma zápolí rovněž s covidem stejně jako mnoho dalších firem, proto se pro tuto změnu rozhodla s tím, že akci nechce zcela zrušit, jen přesunout na příští rok. S tím se nedá nic dělat, je to krok pochopitelný a tak jsme nadále vděčni sponzorské firmě, že tímto způsobem Český Seniorský Pohár chce i nadále podporovat i přes všechny ty problémy. Volné 2 starty na ME seniorů 2021 pro nejlepšího muže a ženu roku 2020 platí beze změny.

Díky všem za pochopení, opatrujte se a zůstaňte zdrávi, snad ten leden 2021 už bude možný...