Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smutná zpráva: opustil nás Fanda Plešinger

30. 12. 2017

2017-12-29-franta-plesinger-zemrel.jpgDnes 29.12.17 v noci nám došla smutná zpráva od Jany, manželky: ve věku nedožitých 66 let nás v pátek 29. prosince 2017 po těžké nemoci navždy opustil Fanda Plešinger. Férový, upřímný kamarád, pohodový člověk, bowlingový a mariášový nadšenec. Bojoval do poslední chvíle... Těžko se takové zprávy sdělují kdykoliv, natož nyní, v době, kdy jiní mají radostnou a sváteční náladu v kruhu svých blízkých.

Fando, byl jsi, jsi a budeš v našich srdcích, nezapomeneme. Jani, upřímnou soustrast, buď silná, drž se, rádi Ti pomůžeme, v čem bude třeba.

Kdož jste Fandu znali, věnujte mu, prosím, svoji vzpomínku nejen nyní, ale až si budete na Silvestra o půlnoci s přáteli připíjet, vzpomeňte v duchu i na Fandu. Díky.

 

Doplněno 01.01.2018: ke stažení sem dávám PARTE. Já osobně bych se rád s Fandou naposledy rozloučil za všechny seniory, i za sebe, byl to kamarád... MS

Doplněno 05.09.2018: dnes se konalo poslední rozloučení s Fandou ve Strašnicích. Přišlo mnoho bowlingových kamarádů, hodně z řad seniorů, mnozí se ani do obřadní síně nevměstnali... Děkujeme. Obřad sám byl důstojný, i když, samozřejmě, smutný. Na poslední cestě Františka doprovodí i kuželka.