Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seniorský bowlingový rok začíná klasicky Českým Seniorským Pohárem

17. 2. 2024

Rok 2024 je tady. Senioři svůj bowlingový rok otevřou Českým Seniorským Pohárem v sobotu 24. února na Šantovce v Olomouci. Obsazovačka je plná, ale jak to tak bývá, sem tam se někdo omluví z osobních, rodinných, zdravotních či jiných důvodů. Zájemcům, kteří tam ještě nejsou a rádi by byli, doporučujeme obsazovačku ČSP sledovat. Termíny konání všech turnajů ČSP najdete jednak v seniorském Turnajovém kalendáři, jakož třeba i v Propozicích na stránkách Seniorského Poháru.

Dnes byl zveřejněni mazací model pro 1. turnaj, který je, jak jsme slíbili, rekreačního charakteru. Opětně upozorňujeme, že druhý turnaj se nebude hrát 30.03, (Velikonoce) podle původního plánu, ale až týden na to v neděli 07.04.2024. V dubnu tak budeme mít Seniorské Poháry hned dva, protože třetí se bude hrát 27.04. na BB Brno.

V roce 2024 nás nově bude podporovat Silvernite, firma vyrábějící oblečení a různé doplňky oblečení. Nechte se překvapit...

Těšíme se na letošní první seniorské setkání, tradičně bude rozdáno na 15 dárkových balíčků pro nejlepší ve všech pěti věkových kategoriích, včetně doplňkových cen za nejvyšší náhozy ve všech kategoriích, cen pro absolutní vítěze a něco jako ceny útěchy.

Členové spolku Seniorbowling CZ od nás dostanou jako každý rok dárek. Kdo členem není, bude možné na místě se přihlásit a získat tak slevu 100 Kč na všechny turnaje ČSP v roce 2024.