Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seniorská klání "Grand Prix"

24. 10. 2022

Upozornění, aby nevznikl nějaký zmatek záměnami těchto dvou názvem podobných soutěží. Protože Grand Prix seniorů letos máme dvě.

Grand Prix of Senior Champions: toto je naše klasické každoroční setkání nejlepších seniorů jednotlivců ze všech možných seniorských soutěží. Sem je třeba se nominovat svými umístěními. Přehled hráčů s právem účasti je na stránce této akce TADY. Rok 2022 zde bude rozpracován do konce října 2022.

Grand Prix of Senior teams: to je zcela nová dvoudenní soutěž seniorských 3-členných týmů z ČR, SK, HU. Jde o sváteční setkání v období mezi Vánočními svátky a koncem roku s večeří z domácí kuchyně a snad i nějakou tou hudbou, která do jisté míry nahrazuje Mezinárodní finále SBL, jež se již pod vedením ČBA nekonají... Na detaily se můžete podívat ZDE. V tomto případě se nemusí jednat o existující stálé týmy, ale tým lze složit z libovolných hráčů. Je třeba si zvolit svůj název a zaregistrovat se, což lze přes uvedený proklik. Zveřejněna je prozatím pozvánka s nástřelem programu. Detailní Propozice a další související věci (např. ubytování ap.) budou následovat.