Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oprášili jsme mezinárodní finále seniorských soutěží

11. 6. 2022

I k takovým věcem jsou dobrá setkání seniorů z více zemí na akcích typu Old School. Tím, že Seniorská bowlingová liga, kterou jsme my založili a rozběhli a později ke spolupořadatelství přizvali ČBA, přešla vlivem nejrůznějších okolností plně pod ČBA, tak zaniklo i Mezinárodní finále SBL, jež bylo standardní oblíbenou závěrečnou instancí každého ročníku SBL. Na právě probíhajícím Slovak Old School jsme se dohodli, že Mezinárodní setkání seniorů chybí, je žádané a tak jej od letoška obnovíme. O formátu ještě povedeme diskuze, ale je již jasné, že na podzim bude obnovená premiéra za účasti seniorů z ČR a SR, možná i z Maďarska. Setkání proběhne pravděpodobně v listopadu či v prosinci v Brně. Jakmile budou dořešeny detaily, budeme samozřejmě informovat. Sponzorsky je akce již pokryta, takový zájem o takové setkání je.... A jsme tomu moc rádi, že se naše návrhy setkaly s vysloveně pozitivními ohlasy.

Moc rádi na tuto vysoce prestižní akci pozveme ty nejlepší seniorské týmy a seniory vůbec. Pokusíme se je oslovovat hned, jakmile bude vše dořešeno a připraveno.

V ČR bychom zřejmě vycházeli z výsledků finále letošního SBL, ale není to žádný axiom, jen předběžná metodická úvaha. Uvidíme, jak to dopadne , ale rádi bychom, aby tam byl i náš český letošní seniorský výkvět. Slováci a Maďaři se k tomu staví zcela stejně. Mělo by to celé být něco jako mezinárodní prestižní zakončení seniorského roku 2022.