Jdi na obsah Jdi na menu
 


Old School Slovakia 2014 je za dveřmi!

2. 1. 2015

Za dva dny, tedy ve čtvrtek 05.06.2014 začíná Old School Slovakia , kam je přihlášeno cca 50 hráček a hráčů z ČR, celkem cca 100 hráčů ze 4 zemí. Nebylo to zrovna jednoduché, ale nakonec se podařilo umístit všechny hráče z ČR do vhodných hracích čtvrtečních rund, zajistit ubytování v hotelech (letos 3 různé hotely) a navíc i vyjít vstříc všem žádostem o nejrůznější změny jak v hracích rundách, tak v ubytování a dalších souvisejících věcech.

Věřím, že se akce bude opět líbit, slováci říkají, že prý se máme skutečně na co těšit. Také věřím v úspěch našich barev a že si odneseme většinu umístění a cen....

Prosím všechny hráče a hráčky, aby se pro jistotu ještě jednou podívali, kdy hrají a kde bydlí , aby nedošlo k nějakým omylům. V hotelu BNC mají všichni přiděleno konkrétní číslo pokoje, toto nelze již měnit, bylo velmi obtížné do správných pokojů umístit co nejvíce hráček, hráčů, doprovodů... Ti kdo bydlí v Hotelu Plus a v Hotelu 21 se musí na recepci hlásit jménem a také ohlásit, že jde o rezervace pro bowlingovou akci v BNC. 

Opět upozorňuji: startovné 75 EUR lze platit pouze v hotovosti (nikoliv platební kartou) a doporučuji co nejdříve po příjezdu do hotelu BNC si na velké tabuli vedle pultu bowlerů zapsat své dvojice na pátek a trojice na sobotu do hracích rund . Toto je teprve závazná skladba dvojic a trojic a závazné jsou pak i časy, kam se kdo zapsal. Čím později se zapíšete, tím menší budete mít výběr z volných míst. Na zdejším webu jsou dvojice a trojice uvedeny pouze informativně, aby všichni věděli, kdo je ještě volný, kdo ještě nemá dvojice nebo týmy domluveny s dalšími spoluhráči.