Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový areál Bowling Brno zahajuje provoz 7. dubna

31. 3. 2018

Nové centrum s 20ti drahami AMF Bowling Brno je těsně před definitivním zprovozněním. Funkční jsou již i internetové stránky centra: www.bowlingbrno.cz/. Základní věci už tam jsou, postupně se vše doplňuje, zpřesňuje...

Slavnostní otevření pouze pro zvané proběhne již v příští pátek 06.04.2018. V sobotu a v neděli 07. a 08.04.2018 je připravena speciální akce pro libovolné zájemce o návštěvu centra, vyzkoušení drah, ochutnání specialit místní kuchyně. Zahrát si bude možné po oba dny za promo cenu 100 Kč/hodina, je připravena řada motivačních cen od 5.000 Kč až po speciální dárkové předměty, nahlédněte na popis akce ZDE. S centrem vás osobně seznámí investor Vlastík Chládek. Jak se zaregistrovat na promo akci? TUDY se dostanete na obsazovací listinu uvedené soboty a neděle. Zájemci neváhejte, rychle se to plní! Přijďte si Brno vyzkoušet a možná si domů odnesete jednu z pěkných cen.

Naše bowlingové akce zde v novém Brně: první na řadě je Moravia Open (S) 20. května s předehrávkou v sobotu 19. května (na tomto turnaji se ale může zahrát kdokoliv, za každé 2 roky pod 50 let bude ale záporný HDC ve výši 1 bodu, netýká se hráčů do 18ti let), týden na to tam odehrajeme Český Seniorský Pohár, což je akce čistě seniorská pro hráče 50+ let, zde se bude v září konat i letošní prestižní akce Czech Old School. V přípravě je i otevření brněnské skupiny Seniorské Bowlingové Ligy. Do SBL a Moravia Open (S) se lze hlásit již dnes, na ČSP to bude možné po 21.04.2018 a na Czech Old School také zhruba od této doby.

Užijte si zcela nové pojetí nejen bowlingu, ale i všech doprovodných služeb a aktivit. Stojí to za to!
logo-bowling-brno.jpg