Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše novinky: Grand Prix of Senior Masters a pár dalších

22. 5. 2019

Nějakou dobu už hovoříme o tom, že naše dosavadní vrcholová seniorská akce Senior Masters dozná zásadních změn, nebude-li zcela zrušena. Důvodem bylo jakési "vyžití" akce s klesajícím zájmem o její Finálový turnaj. Proto od letoška přicházíme se zcela inovovanou vrcholovou seniorskou akcí s názvem Grand Prix of Senior Champions. Tedy Velká cena seniorských šampionů. Soutěž si dělá ambice na setkání seniorských mistrů z různých prestižních a jinak významných seniorských akcí na seniorském turnaji mistrů. Nahlédněte tedy na naši novou stránku Grand Prix of Senior Champions, kde se dozvíte trochu více. Akce je ve stádiu zrodu, stránky budou postupně doplňovány a proto přivítáme i Vaše názory, či návrhy. Z toho důvodu je u tohoto článku také otevřena diskuze.

Provedli jsme také pár změn na stránkách seniorbowling.cz, jde spíše o věci vzhledové a organizační. Například jsme zavedli novou rubriku ARCHIV seniorských turnajů, kam jsme přesunuli a i v budoucnu budeme přesouvat ty seniorské akce, které již nejsou aktuální. Smyslem je zejména zjednodušit základní nabídku v menu, aby tam nebyly věci, které se již nekonají, jež byly ukončeny.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Quo vadis Grand Prix ?

(Pitaš Vlado, 23. 5. 2019 12:51)

Strajku, Milane ! Asi Tě nepotěším, ale já to chápu jako "přemalování štítu firmy" s ponecháním vnitřního obsahu. Vrcholem bude opět jednorázový turnaj pro omezený počet lidí. Tím ale nechci snižovat Tvoje úsilí, které tomu / jako jediný z VV / věnuješ.
Škoda, že není síla ve VV posunout dění Seniorbowlingu trochu dál. Raději bych přivítal otevřený jednorázový turnaj jednotlivců po vzoru ISBT, se snahou přilákat na " prize many " více hráčů ze zahraničí, což se zatím nepodařilo ani prostřednictvím Old Schoolů. Teď se o to snaží v open turnaji 1st Motiv Brno I.Burián. Vím, že je to pro mnoho seniorů o penězích, ale když sleduji poměr hráčů senior-ostatní v komerčních turnajích, tak senioři jsou nezanedbatelnou položkou. Zajímala by mě reakce ostatních členů Seniorbowlingu, ale bohužel otevřená diskuze v trojúhelníku hráč-hráč-VV v rámci našeho spolku není, což si myslím, že je trochu na škodu.