Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME seniorů 2020 (otevřené, ESBC) - přihláška

2. 12. 2019

Dnes jsme zveřejnili oficiální přihlášku na otevřené Mistrovství seniorů Evropy 2020, které se odehraje v Berlíně na přelomu června a července 2020. Ode dneška tedy přijímáme přihlášky hráček a hráčů, včetně doprovodů. TADY jsou dosavadní informace o daném ME a případně TUDY přímo na přihlášku. Přihlášky přijímáme do konce ledna 2020, pozdější již nebude možné akceptovat. 

Naše česká výprava se rozhodla pro oficiální hotel Mercury Hotel Berlin Tempelhof, jelikož původně uvažovaný levnější hotel Victors Residenz Hotel nemá ve svých pokojích klimatizaci a protože se akce koná na přelomu června a července, mohl by s tím být pro pohodlí celkem problém. Hráči si mohou vybrat jak ubytování individuální (odkud ovšem nefunguje garantovaná doprava do bowlingových center a zpět), tak i oficiální, kde je výběr z několika různých hotelů. Je na každém, co si zvolí, nicméně "hlavní český stan" bude v Mercury.

Přihlášky prosím vyplňte poctivě ve všech bodech, jakákoliv následná změna je už dost komplikovaná.

Těšíme se na bohatou účast, Berlín není zas tak moc daleko a tak je možné si prostě jezdit i jen na dny, kdy daný jednotlivec hraje. To ale záleží na preferencích každého z nás...