Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec Bowlingzone Pardubice - změny u našich turnajů potvrzeny

19. 12. 2022

Smutná zpráva - jak nám potvrdil majitel centra - Bowlingzone v Pardubicích nedobrovolně končí s koncem letošního roku, tedy aspoň ve stávajících prostorách hypermarketu Albert. Co bude dál je otázkou budoucnosti, dnes to vůbec ještě není jasné. V každém případě se ukončení provozu v Bowlingzone Pardubice docela dost dotkne i nás seniorů a našich bowlingů. Právě nyní o všem intenzivně jednáme a hledáme vhodná řešení, abychom nemuseli turnaje plánované do Pardubic rušit bez náhrady. Zatím se alespoň pro lednové akce nabízí jako pravděpodobné řešení:

14.01.23 Grand Prix of Senior Masters: místo Pardubic Kaštanka Brno ve stejném termínu (jen bude nutné mírně pozměnit obsazovačku)

28.01.23 Český Seniorský Pohár: místo Pardubic hrajeme v Praze na Zličíně, ovšem nikoliv 28.01., ale až v neděli 29.01., ale bude i sobotní odpolední předehrávka (28.01.23) s omezeným počtem míst. V této souvislosti musíme udělat podstatné změny v obsazovačce (Pardubice 18 drah, Zličín 12 drah). Všem přihlášeným napíšeme email...

22.04., 22.07. a 25.11.2023 Český Seniorský Pohár: vše zůstává stejný termín, jen přesunuto z Pardubic na Prahu Zličín, navíc u každého turnaje bude páteční předehrávka.

Liga dvojic: v Pardubicích rušíme bez náhrady.

V každém případě budeme během pár dnů emailem informovat všechny přihlášené hráčky a hráče a změny potvrdíme. Sledujte prosím naše stránky uvedených akcí, jakmile budou změny potvrzeny definitivně, dáme zprávu právě tam.

Děkujeme za pochopení!