Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasně, je to brzo, ale tohle bude stát za to...

13. 4. 2023

A tak tu máme zcela novou speciální turnajovou sérii jen a jen pro seniory. Ta se otevře sice až v srpnu 2023, ale očekáváme silný zájem seniorů a tak padlo rozhodnutí, že zveřejnit je to třeba hned. A kdo si chce mezi prvními vybrat své místečko v obsazovačce, tak proč ne...

Propozice jsou komplet hotovy a zaregistrovat se je možné na ten úvodní turnaj v srpnu třeba hned. Pro seniory to nebude nezajímavá série turnajů, navíc silně podpořená sponzorsky. Takže fakt srdečně zveme a těšíme se. Jsme tu pro seniory a snažíme se jim ve všem vycházet vstříc, aby se na bowlingu cítili dobře, mezi sobě rovnými, bavili se nejen hrou, ale i setkáváním se u vínka či pivečka.

Nevyžadujeme povinné dresy, nevyžadujeme začernění reklam na triku, nevyžadujeme černé kalhoty bez kapes,... Nejsme POPO. nejsme ČBA, jsme prostě senioři a jejich fandové. Ty restrikce a zákazy, to ať si užijí jiní a jinde. My se jdeme prostě bavit a dobře si zahrát. Takže zveme, zveme, zveme.... Na Kaštance je fajn.

Jo a abychom nezapomněli o co vlastně jde: takže TUDY se podívejte. A do svých bowlingových kalendářů si naše data hned poznamenejte.