Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info o ČSP 2020-2021 a další věci

3. 1. 2021

ČSP 2020 byl ukončen, roční tabulka je tedy již konečná. Detailní závěrečnou roční tabulku se všemi detaily včetně historie můžete vidět TADY. Ceny nejlepším hráčkám a hráčům v celoročním žebříčku předáme při nebližší příležitosti v roce 2021. Vzhledem k tomu, že se v roce 2020 neuskutečnilo ME seniorů, obdrží absolutní vítězové ročníku 2019 náhradní cenu, stejně tak i absolutní vítězové ročníku 2020, protože i ME seniorů 2021 je značně nejisté. Formálně sice přípravy začaly, ale sami pořadatelé upozorňují, že se šampionát konat nemusí nebo může být přeložen z obvyklého termínu na přelomu června a července na dobu pozdější.

Český Seniorský Pohár 2021 již má své Propozice připraveny. Oproti roku 2020 nenastaly žádné zásadní změny. Propozice zveřejníme, jakmile bude zřejmě, že se turnajová série může konat a až situace bude pro nás seniory bezpečná. Sledujte, prosím, seniorské bowlingové stránky na www.seniorbowling.cz, tady Český Seniorský Pohár. Termíny jsou již naplánovány ZDE. Odhaduji, že lednové termíny ČSP a Grand Prix seniorských šampionů rovněž odpadnou. Pokud bude možné najít náhradní termín pro odpadlý ČSP, uděláme to, ale Grand Prix by se v takovém případě vůbec nekonalo.

V roce 2020 měla proběhnout v rámci posledního (tedy listopadového) turnaje ČSP také Valná hromada spolku Seniorbowling CZ. Logicky se konat nemohla a je tedy přeložena na 1. pololetí 2021 na termín, který pro to bude vhodný a samozřejmě i z hlediska zdravotního možný. Volit se bude nový Výkonný výbor opět na 3 roky. Kdo má zájem, může již nyní zvažovat svoji kandidaturu.

Děkujeme všem seniorkám a seniorům za podporu, za účast na námi pořádaných akcích a věříme, že se vše zkonsoliduje brzy a budeme se tak moci vrátit k normálnímu životu a setkávat se opět nad lesklými drahami.

Milan Soušek a Výkonný výbor Seniorbowling z.s.