Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historicky první medaile z MS seniorů! Co první medaile, celá smršť!!

25. 11. 2021

V daleké Dubaji proběhlo Mistrovství světa seniorů 2021. Do českých seniorských statistik bude toto MS zapsáno zlatým písmem, protože Česká Republika vybojovala historicky první medaile z MS. Anna Brokešová s Dagmar Stulíkovou mají bronzové medaile v soutěži dvojic v kategorii 65+ let! Skvělý úspěch, velikánská gratulace!!

Skvělého výsledku dosáhli rovněž naši senioři v týmové soutěži 65+ let - další bronz pro ČR za jejich 4. místo. Cenné kovy vybojovali Josef Colon, Antonín Matějka, Josef Mihulka a Vítězslav Květenský. Připojujeme se ke gratulaci!

A máme tu další bronzové medaile, tentokrát týmu mužů 50-64 let ve složení Jiří Vrážel, Teame Habtegabriel, Ladislav Šimánek a Jiří Vrážel. Završili tak neuvřitelnou žeň 10 bronzových medailí ze 3 soutěží. Medaili tedy mají všichni muži bez výjimky a dvě ženy.

Všichni samozřejmě přijdou do naší seniorské Galérie slavných, kde budou zapsáni zlatým písmem na základě tohoto vpravdě historického úspěchu českého seniorského bowlingu. Ještě jednou - velikánská gratulace všem medailistkám a medailistům a poděkování i těm, kterým se tolik nezadařilo!

Podívejte se na článek a fotky TADY. Po skončení MS byly přidány výsledky našich nejlepších v jednotlivých soutěžních kategoriích.