Jdi na obsah Jdi na menu
 


GRAND PRIX of SENIOR CHAMPIONS

4. 10. 2019

Každoroční Senior Masters od letoška nahrazuje zcela nová prestižně seniorská výroční akce Grand Prix of Senior Champions. Pořadatelem jsme my, tedy spolek Seniorbowling CZ.

Jde o jednorázovou vrcholovou soutěž seniorských šampionů, kteří uspěli na některé z vyjmenovaných čistě seniorských akcích a turnajových sériích. Tato výroční seniorská soutěž se bude hrát každý rok coby vyvrcholení seniorské bowlingové sezony, vždy koncem roku. Není to tedy otevřená soutěž, ale nominační. Tedy jen pro seniorské šampiony. Propozice akce již byly zveřejněny, znám je i termín a místo konání a ti, kdo už mají nominaci zajištěnu, se mohou do turnaje registrovat třeba hned. Věříme, že nová výroční soutěž se mezi seniory ujme a bude se těšit jejich zájmu. Herní systém je zcela originální a hlavně spravedlivý. Pokuste se vedle prestižních titulů, pohárů a věcných cen získat i finanční prémii. Srdečně zveme...

Kdo se svými umístěními již na soutěž nominoval, může se již také registrovat. Jména úspěšných naleznete na prokliku, jakož i Propozice a další údaje. Na stránky této akce se dostanete TUDY.