Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dresy Seniorbowling CZ pro ME jsou hotovy

9. 3. 2023

Dresy verze 2023 se od původní verze 2016 liší pouze materiálem, celkový design je stejný. Letošní model je vyroben z moderního odlehčeného dobře větrajícího materiálu.

Hotovo je 10 velikostí (5 pánských, 5 dámských), které budou sloužit pro vyzkoušení velikosti pro jednotlivé hráčky a hráče. Sada dresů bude k dispozici na Českém Seniorském Poháru 25.03.2023 v Olomouci, případně podle dohody a pravděpodobně ještě na ČSP v dubnu v Praze na Zličíně.

Ti, kteří si dres objednali v rámci přihlášek na ME seniorů v Bologni a Modeně, jen potvrdí správnou velikost a počet kusů. Objednat si jej však bude moci i kdokoliv jiný s platbou na místě při objednání (800 Kč/1 ks).

Tento dres je povinný pro všechny hráčky a hráče na ME seniorů (ESBC) a pro členy klubu Seniorbowling CZ na různých seniorských MČR. Používání dresu na jakýchkoliv jiných bowlingových akcí nijak neomezujeme ani nezakazujeme. Vlastně naopak, budem rádi, bude-li dres používat hodně hráčů na hodně akcích a náš spolek tak svým způsobem propagovat.