Jdi na obsah Jdi na menu
 


Czech Old School 2021 skončil. Výsledky fantastické...

10. 9. 2021

Minulý rok byla naše akce zrušena, letos ale už jedeme podle harmonogramu. Ve čtvrtek se hrají jednotlivci, v pátek dvojice a čeká nás galavečer, v sobotu trojice a vše zakončí Masters.

Ve všech typech soutěží, tedy singly, debly, týmy i Masters jsme se dočkali naprosto skvělých her, bojů, nasazení od všech. Chvíle to byly dramatické, favorité v průběhu her ne vždy si vedly zrovna excelentně, ale nakonec vše včas stihli uhrát. Na stupních vítězů snad ani nebyla žádná obrovská překvapení. Vyvrcholením byly hry v Masters pro 36 nejlepších, posléze 12 extra nejlepších a zcela nakonec bowlingových titánů.

Výsledky jsou již kompletně vloženy a jsou doprovázeny komentáři i fotkami. Podívejte se na to na prokliku níže.

Pochopitelně nemohou chybět momentky ani z tradičního společenského večera, který byl tentokrát ve stylu country&western, včetně speciálního doprovodného programu. Živě nám hrála Schůtovic kapela. Fotky z večera jsou již rovněž k dispozici.

I přes covidovou neúčast většiny slovenské legie a maďarských matadorů se akce vydařila a věříme, že se na mezinárodní úrovni senioři opět budou moci potkat, pobavit se, poměřit své bowlingové schopnosti a hlavně si užít všeho, co se akcemi typu Old School souvisí. Podle našich informací by měla být první na řadě Magyar Old School 2022, opět v Székesfehérváru, a to cca v 1. březnovém týdnu. Bylo by skvělé, kdybyste si termín zapsali do svých bowlingových diářů, neboť kromě Old School je toto město a okolí vyhlášeno svými léčivými lázněmi. Následovat by snad mohl Slovak Old School na přelomu května června 2022 v BNC Bratislava a vše by mohl uzavřít náš Czech Old School 2022 zřejmě opět v osvědčených Pardubicích.

Výsledky, komentáře, fotky z akce jsou v prokliku ZDE. Video z galavečera by mělo být v pondělí 13.09.21.