Jdi na obsah Jdi na menu
 


Czech Old School 2019 je tu...

15. 10. 2019

Letošní, již šestý, Czech Old School začíná za 2 dny. Můžeme hlásit úžasnou účast hráček a hráčů, dnes jde o číslo 118! Ze všech dosavadních Old School akcí ve všech 3 zemích je to účast naprosto rekordní. Je to neuvěřitelné, jaký zájem tato naše akce budí, až jsme sami coby organizátoři překvapeni. A rozhodně za to všem přihlášeným děkujeme.

Na oplátku můžeme slíbit, že se budete dobře bavit na našem pátečním Galavečeru. V podstatě je vše připraveno. Už samotné zahájení je zcela originální premiéra... uvidíte sami na vlastní oči, uslyšíte na vlastní uši. Hudbu nám letos dělá Ivan Lank (Schůtovic mají jinou akci... jak je to možné???), ale Ivana známe, že dokáže připravit nádhernou zábavu, takže co do pohybu asi nebude nouze (ano, i Endersáci budou a určitě právě oni to vrtění na placu začnou).

Večeře nás čeká luxusní a navíc pivčo k večeři zadarmo, kdo by to nebral, že... V průběhu večera dojde k ocenění dvojic. Těšit se můžeme na losované ceny, které jsou vzhledem k počtu přihlášených hráčů skutečně mimořádně luxusní. Vedle například 3 velkoplošných televizí a dalších hmotných dárků a cen se můžeme těšit na překvapujících dalších 10 losovaných cen, které, doufejme, nevyděsí přítomné... Jedlíky čeká i bohatý druhý samoobslužný raut, který pro nás připravila domácí paní domácí Linda.

Kromě toho všeho si bude moci každý z nás odnést domů zajímavý suvenýr, který pochybuji, že už doma někdo má. Je to překvapení, takže teď a tady nic neřeknu. Ani nenaznačím. Čekají nás i dvě speciální soutěže pro kohokoliv, jednak "zvířecí zvuky" a pak zpěv. Takže už teď si můžete chystat své příspěvky a odměnou vám možná bude jedna z řady cen. Bavit se budeme tancem, zpěvem, čímkoliv tak dlouho, jak se nám bude chtít. Jen je třeba nezapomenout, že v sobotu se hraje i nějaký ten bowling už od "kuropění". Protože je nás opravdu hodně a zahrát si chceme všichni, musíme začít i v sobotu dost brzy. Je to vlastně i taková malá daň za to, že jsme letos vyšli vstříc požadavkům, aby celá akce, včetně Masters, skončila už v sobotu. Protože v předchozích ročnících byly v sobotu pouze trojice a Masters bylo v neděli dopoledne. Ale změna je život, uvidíme, jak to celé vlastně bude...

Co ale určitě chceme a doufáme v to, že se všichni budou dobře bavit a pokud někdo neuspěje v bowlingu, nevěšte hlavu, za rok jsme tu pro vás všechny zas...

Na detaily pátečního večera se podívejte TADY.