Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bowling Brno osobně...

15. 12. 2017

Milé seniorky, drazí senioři, v krátké době po sobě přidávám už třetí zprávičku o rodícím se Bowlingu Brno (BB). Už před časem jsem viděl plány, viděl jsem i projekt, shlédl jsem všechna videa související s tímto novým bowlingovým centrem. Ta video jsou dostupná i na našem seniorwebu.

Dnes jsem měl tu čest na základě pozvání podívat se na aktuální stav osobně. Můj dojem z osobní prohlídky je, že s klidem můžete zapomenout na nákresy, plány, videa. Proč? Protože jednoduše řečeno, při osobní návštěvě člověk zažije téměř šok z toho všeho. Jak je to velké, jak krásně a logicky navazují jednotlivé části stavby na sebe, jak jsou velké prostory, jak je už nyní vidět s trochou představivosti tu nádheru. Nejen uvnitř, ale i ve venkovních prostorách. Dnešní návštěva mne osobně velmi obohatila, cítil jsem radost, jak se záměr daří naplňovat a odjížděl jsem naprosto spokojený s vnitřním pocitem jakéhosi štěstí, či uspokojení z toho, co nám tu vyrůstá. Mohu všechny ubezpečit, že vznikající nové (nejen) bowlingové centrum, je asi to nejlepší, co jsem kdy viděl. Nejsem lichý obdivovatel čehokoliv, to rozhodně ne, na to už mám svá léta, ale co jsem viděl, má očekávání vrchovatě předčilo. A to je hotova jen část vnitřků... Skutečně se těším na finální provedení... 20 drah vedle sebe, bohatě dimenzované prostory, veškeré zázemí pro pravidelné hráče i občasné návštěvníky, nádherný výhled na město, krásné venkovní prostory, plně vybavená kuchyně,... Opravdu se máme na co těšit. Jak říká Vlastík Chládek, je to částečně o BMW, v naprosté většině o Oktávii, rozhodně tam nebude Felície. To je myslím dost výstižné. Z mého osobního pohledu převládá právě to BMW. Ale možná nemáme s Vlastíkem shodné pohledy na to, co ve stavbě znamená BMW a co Octávia...

Součástí setkání s Vlastíkem bylo i jednání ohledně seniorských akcí, termínů, cen a podobně pro mne praktických záležitostí. Jednoduše řečeno - dohodli jsme se bez jakýchkoliv problémů, či tahanic, na všem, co bylo třeba. A tak se senioři mohou těšit, že budeme jedni z prvních, kdo si tam zahrají, prostory prohlédnou, jídlo okusí. Poděkování za vstřícnost patří především Vlastíkovi Chládkovi, ale i jeho bowlingovému týmu, se kterým jsem se setkal a jednal. Konkrétní seniorské akce v Bowlingu Brno jsou již naplánovány, vzájemně odsouhlaseny a za sebe mohu říci - nikdo nebude zklamán. Těšme se na setkání v BB, již se to blíží!

Milan Soušek