Jdi na obsah Jdi na menu
 


Berlínské ME seniorů 2022 začíná již v neděli

24. 6. 2022

logo-me-2022.jpgPo třech letech (naposledy 2019 Bologna) se koná ME seniorů, letos v Berlíně. Předchozí 2 ročníky zarazil covid. Do Berlína přijede necelých 800 hráček a hráčů z celé Evropy a z Izraele. Česká Republika tam vysílá 11 žen a 28 mužů. Sluší se připomenout dosavadní medailovou bilanci našich seniorů na Mistrovstvích Evropy – od roku 2009 jsme získali neuvěřitelných 17 medailí! 6 zlatých, 7 stříbrných, 4 bronzové. Naši senioři pod vedením spolku Seniorbowling CZ tak jsou dlouhodobě v rámci ČR nejúspěšnější bowlingovou skupinou vůbec. Samozřejmě bychom opět rádi nějaké medaile. Vše je otevřené, nicméně i letos má česká sestava jistě své ambice. Uvidíme, jak si povedeme…

Jaký je program: sobota, neděle oficiální tréninky, večer Slavnostní zahájení ME. Od pondělí 28.06. do pátku 01.07. se hrají singly, dvojice i týmy. V sobotu 02.04. následuje Masters, medailový ceremoniál a večer Závěrečný banket.

Veškeré informace, komentáře, fotky, výsledky naleznete jednak u nás na zdejších stránkách o tomto ME, kam se budeme snažit vkládat komentáře denně, a samozřejmě také na oficiálních stránkách ME.

K dispozici bude i livestream TADY, ale ten je plánován až na Masters 02.07.2022. Pokud by se něco změnilo, bude to na této stránce uvedeno.

Držte nám palce!

Milan Soušek, předseda

PS: infočlánek jsme dnes poslali také na stránky ČBA, zveřejnění tam ale nemůžeme ovlivnit.