Jdi na obsah Jdi na menu
 


Advent, covid, bowling... ve 3. stupni PES

26. 11. 2020

Přejeme všem seniorkám a seniorům pokud možno příjemný adventní čas plný rodinné pohody... Snad se už brzy podaří do pohody dát i ten náš seniorský bowling!

Vloženo 29.11.2020: vláda rozhodla o povolení amatérských sportů, ovšem uvnitř max 10 osob a všichni s rouškami, venku dva týmy. Takže pro bowling to není potěšující zpráva, budeme se seniorskými turnaji muset čekat na další rozvolnění. Doufejme, že se dočkáme v nepříliš vzdálené době. Zůstaňte zdrávi a opatrujte se.

Vloženo 26.11.2020: Covidová opatření zatím stále omezují vše možné, zahrát si tedy ještě nemůžeme. V neděli 29.11.2020 vláda prý bude dávat dohromady jakousi tabulku, v níž budou definovány sportovní možnosti, doufejme i pro náš zájmový sport. Jakmile to bude venku, dáme i sem zprávu.

V každém případě buďte všichni zdrávi, dříve nebo později se zase všichni potkáme... Na rok 2021 již termínový kalendář máme, ale zda to bude tak, jak jsme si naplánovali, to dnes asi neví nikdo. Kdyby vše vyšlo, bude hned po Novém roce výroční turnaj Českého Seniorského Poháru a týden na to Czech Old School 2020. Ale musíme si ještě počkat, jestli nám to situace a vláda dovolí. Neztrácejte optimismus, vše je jen do času...