Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po 1. kole těsně vede Kaštanka

8. 5. 2023

8. květen byl zahajovacím dnem Seniorské Superligy. Hrálo se na perfektně připraveném a fungujícím centru Kaštanka v Brně. Po registraci odehrál každý tým celkem 7 utkání každého s každým. Na sportovním mazacím modelu Bourbon street bylo vidět mnoho nádherných her a velice těsné souboje týmů. Bodovací systém soutěže je osmibodový - 2 body za každý řádek a za celkový součet týmu. Oproti původním plánům máme 7 týmů z ČR a jediný Slovenský - Starci na chmeli. Věříme, že v příštím ročníku se účast zahraničních týmů rozroste...

Hned zkraje šli do čela Desperádi, kteří byli skutečně v extra formě a v průběhu ligy byli jen těžko k dostižení. Sbírali body jak na běžícím pásu, a nejen to, měli to podpořeno vysokými hrami. Nejvyšší z nich 676 zůstala náhozem týmů celého kola. Na paty jim stále šlapaly ABB a Kaštanka. O konečném pořadí v tabulce rozhodly vzájemné zápasy. Desperádi porazili Kaštanku, ale prohráli s ABB. Dokonce 0:8. ABB prohráli s Kaštankou, navíc přišli o 4 body s Plšek teamem. Kaštanka prohrála s Desperády, porazili ABB, ale ve 3 dalších utkáních jim unikly vždy 2 body. Konečné pořadí po 1. kole: 1. místo Kaštanka 44 bodů a průměr přes 610, 2. místo ABB 43 bodů, průměr přes 596, 3. místo Desperádi 42 bodů, průměr necelých 598. Na 4. místo se dostává Levit tým (30 bodů), 5. místo patří Jadranu (22 bodů), na 6. a 7. místě máme Starce na chmeli a Svit (shodně 18 bodů) a tabulku prozatím uzavírá Plšek team, kterému to dnes moc nevyšlo (8) bodů. Některé bodové rozdíly se zdají dost velké, ale je třeba si uvědomit, že 1 zápas může být až 8 bodů. Na fotce vidíme dnešní vítěze tým Kaštanka.

vitezove-1.-kola.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

V jednotlivcích jasně dominoval Míla Kratochvíl (Kaštanka), jeho dnešní průměr je 223,29. Na 2. místě za ním je Marek Mlynář (Desperádi), rovněž s vynikajícím průměrem 214,14 a třetí pozici po 1. kole má Fanda Brokeš (ABB), jeho průměr je 210,29. Přes 200 šli ještě Ondrej Surán (Kaštanka), Vláďa Pitaš (Levit tým) a Milan Brokeš (ABB).

Nejvyšší hry týmu, muže a ženy za každé kolo znamenají prémii, jež se budou vydávat v rámci posledního 4. kola soutěže ligy (tedy před finále, nikoliv až na něm). Za dnešek je to tým Desperádi za 676, Fanda Brokeš za 265 a Jana Lébrová za 242.

Gratulujeme k super výkonům, děkujeme zcela všem hráčkám a hráčům za krásné hry, bezvadné přátelské prostředí a skvělou atmosféru, setkání se vydařilo. Těšíme se na 2. kolo, jež je na pořadu 05.07.2023 opět od 10:00 hod.

Výsledky jsou níže ke stažení a přiložili jsme i fotky z dneška, tak je omrkněte...

Výsledková listina ke stažení (excel)

 

 

Náhledy fotografií ze složky Seniorská Superliga