Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovak Old School 2023 - výsledky

9. 6. 2023

Česká výprava letos obnášela 23 hráček a hráčů, což je poněkud méně, než v předchozích ročnících. Za účast všem děkujeme! I s tím nižším počtem hráčů jsme se ale mezi celkem 86 hráči prosadili. V singlech díky Janičce a Ondrovi máme zlato a stříbro, ve dvojicích zásluhou Stulíkovců máme další zlato, v týmech bohužel smolovatě nic, v Masters stříbro díky Janě Lébrové. Suma sumárum 2x zlato a 2x stříbro. Domácí slovenští borci vydolovali bronz v singlech, stříbro a bronz ve dvojicích, zlato a bronz v trojicích, zlato a bronz v Masters, tedy 2 zlato, 1 stříbro a 4 bronzy. Maďarští hráči si odvážejí 1x stříbro za trojice. Celkem se rozdělovalo 12 medailí. Galavečer proběhl v pátek večer, mírně se protáhl, živá hudba, tanec, skvělé dvě večeře, pití, atd. atd. Poděkování našim kamarádům, slovenským organizátorům je zcela na místě!

Zpracovali jsme výsledky extra jen hráčů a hráček z ČR, ZDE je to ke stažení v excelu. Výsledky i s fotkami pošleme rovněž na ČBA. Pár fotek najdete i v přiložené Fotogalérii.

Nejbližší Old School akcí je náš Czech Old School, veškeré detaily naleznete TADY. Srdečně všechny zveme, ale hlaste se co nejdříve, obsazovačka už je citelně zaplněná... Hrajeme vůbec poprvé v Olomouci na Šantovce, program a vše další se už nějakou dobu intenzivně chystá.


3. den - Masters

Masters pro 32 nejlepších na základě All Event. České barvy tam měli 9 želízek v ohni. Hrálo se na součet 3 her od nuly. Jana Lébrová 657 a 2. místo. 4. místo Vláďa Pitaš, 5. Standa Nejezchleba, 6. Dáša Stulíková, 7. Milan Soušek, 15. Ondra Surán, 22. Ivanka Fojtíková, 25. Jirka Stulík, 32. Jirka Harašta.

Výsledky ke stažení:    Masters      All Event

-4--masters.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. den - trojice

Po kvalifikacích se do prvníčásti finále dostaly hned 3 české trojice. Bohužel ani jedna se nedostala do bojů o stupně vítězů, a tak vítězí slovenská trojice před maďarskou a slovenskou.

Výsledky ke stažení: Týmy kvalifikace      Týmy finále

-3--teams.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. den -  dvojice

I druhý den byl pro naše barvy úspěšný, na 1. místě končí Stulíkovi, kteří pokořili všechny ostatní finálové soupeře. Gratulujeme!

Výsledky ke stažení:      Dvojice kvalifikace                 Dvojice finále                  All Event

1. den - singly

Hned první den jsme zaznamenali úspěch české výpravy, a to v singlech 1. místo Jana Lébrová, 2. místo Ondřej Surán s tím, že Ondra vyhrál suverénně kvalifikaci s průměrem přes 223. Foto vítězů:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledky ke stažení:  Singly kvalifikace       Singly finále

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2023 Slovak Old School