Jdi na obsah Jdi na menu
 


SBL 2013-14 dohráno. Mistry jsou Oldies team z pražského Ovčína

2. 1. 2015


Finále se zúčastnilo celkem 16 týmů, které se sem probojovaly buď přímými postupy z jednotlivých skupin SBL nebo na celkový průměr. Celý finálový den proběhl úspěšně v příjemném prostředí centra, s rautem a s pěknými vzájemnými souboji týmů. Veškeré podrobné výsledky, komentář, spousta fotek, jakož i zcela vše kolem Seniorské ligy včetně historie, jsou k vidění na domovských stránkách SBL www.seniorbowling-liga.cz , záložka Finále SBL 2013-14. Podívejte se tam, stojí to za to.Dne 8. května proběhlo Finále Seniorské Bowlingové Ligy v pardubickém centru Bowlingzone.

Nám nezbývá, než poděkovat všem seniorským hráčkám, hráčům, týmů, že šli s námi a Seniorskou ligu ve svém historicky prvním ročníku hráli. Zúčastnilo se celkem 37 týmů, které hrály v 6ti skupinách po celé České republice. A tak tady alespoň velmi stručně, jak to dopadlo: Mistry ČR pro rok 2013-14 se stal tým Oldies teamz Prahy ve složení Milan Soušek, Tomáš Rathouský, Jaroslav Běhal a Jan Vyšín. Gratulujeme! Druhé místo obsadil tým HPH a třetí místo tým Sever 1 .

Druhý ročník SBL 2014-15 začneme připravovat v nejbližší době, věříme, že soutěž se dále rozroste a ještě více zkvalitní. Všechny týmy a jejich kapitány budeme včas informovat.