Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Mezinárodní mistrovství SBL skončilo úspěchem českého týmu HPH

20. 9. 2015

V sobotu 19.09.2015 proběhlo 2. Mezinárodní Mistrovství SBL, ročník 2014-15. Hrálo se v Pardubicích za účasti 4 týmů z ČR a 4 ze SR. Pořadatelem je seniorské sdružení ESBC CZ.

Tipovali jsme, že zvítězit by mohlo některé z domácích týmů, Old boys nebo HPH. Náš tip vyšel na 100%, neboť v závěrečném superfinále se o prvenství utkaly právě tyto dva týmy. Po velkém boji vyhrál tým HPH o jediný bod před Old boys. Na 3. místo skončil nejlepší slovenský tým Pin Killers.

Podrobné výsledky týmů i jednotlivců byly vloženy na záložku stránek seniorské bowlingové ligy, záložka SBL 2014-15, složka Mezinárodní finále, Výsledky, anebo jděte přímo tímto proklikem: Mezinárodní finále - výsledky. Výsledkovou listinu ale naleznete i na těchto stránkách dole ke stažení.

Vítězům gratulujeme a děkujeme všem za krásnou atmosféru a kvalitní hry!

Umístění českých hráčů se již promítlo i do republikového seniorského bodovacího žebříčku Senior Masters. Podívejte se na aktuální stav, co se změnilo u vás... Viz levé menu.

Děkujeme všem týmům za účast a krásné boje na drahách. Příští ročník se uskuteční opět v Bratislavě na podzim roku 2016. Propozice pro mezinárodní finále příštího ročníku pravděpodobně doznají menších změn, vše bude včas zveřejněno.

A závěrem ještě konečné pořadí týmů:

1. místo - Best Senior team 2014-15: HPH

2. místo: Old boys

3. místo: Pin Killers

4. místo: Veteráni Tatry

5. místo: Stabilita BNC

6. místo: Růžový Pahorek

7. místo: Tyrnavia

8. místo: BC Rabbits Senior

Výsledková listina

Na snímku tým HPH, vítězové
hph.jpg