Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace pro přihlášené účastníky ME 2019 (průběžně doplňujeme...)

7. 2. 2019

Vloženo 24.06.2019: konečně jsme obdrželi od pořadatelů ME jízdní řády autobusů. Najdete je v příloze ke stažení TADY.

Vloženo 18.06.2019: URGENTNÍpřátelé neštěstí nechodí po horách, ale po lidech... Dnes nepříjemná zpráva: Marek Mlynář onemocněl, je sice doma, ale v průběžné péči lékařů a vyhlídky vzhledem k ME má nevalné. Z toho důvodu požádal o zveřejnění, že s velkou pravděpodobností nebude moci na ME jet a hledá tak za sebe náhradníka. Je to velmi urgentní, do odjezdu zbývají 3 dny. Najde-li se zájemce, prosíme o urychlené naše kontaktování (Milan Soušek, 604243977), abychom stihli provést a zařídit příslušné změny v ubytování (Relais Bellaria), kde bydlí většina hráčů), jakož i ve startovních listinách. Náklady by se vyřešily po dohodě s Markem, nějaký kompromis by jistě byl možný...

Vloženo 17.06.2019: jen ještě důležitá připomínka - nezapomeňte se připojistit na cestu a pobyt, víte, jak to dopadlo vloni... Pro nováčky a zapomnětlivce ještě nějaké drobnosti: na slavnostní zahájení se obvykle chodí v dresu - triku, ale nutné to není. Už tady se intenzivně vyměňují odznaky. Naopak v sobotu 29.06. na Závěrečném galavečeru oblečení společenské, nikoliv dres. I tady se odznaky vyměňují, jakož i kdykoliv na centrech. 

Vloženo 13.06.2019: zde je proklik na mapu Bologna s vyznačenými všemi potřebnými místy. Doporučujeme si prohlédnout, případně tuto adresu přetáhnout do mobilu: https://mapy.cz/s/3tEIm.

Dále dnes byly zveřejněny přesné rundy se jmény hráčů v obou centrech pro všechny hry. Tyto soubory již vypadají pro ČR asi definitivně, proto počítejte s těmi časy, rundami, hernami, jak je to uvedeno v následujících souborech. Připomínám jen, že oproti původní verzi došlo ke změně rund u trojic na žádost hráčů takto: Stulík-Soušek-Bešík a Butal-Nosek-Kunc jsou pro trojice nově v rundě TM8, a naopak Havlíček-Nejezchleba-Pitaš a Křesťan-Mráček-Vrážel jsou přeřazeny nově do rundy TM4. Zde jsou ke stažení excel soubory pro: SAN LAZZARO a RENOBOWLING

Vloženo 04.06.2019 DŮLEŽITÉ italský pořadatel dnes zveřejnil časový harmonogram, kdy kdo kde hraje. Níže najdete 2 excel soubory. V jednom jsou sestavy s přidělenými kódy a ve druhém hrací rundy a herny pro určené kódy. Je třeba se tedy nejprve podívat, jaký máš svůj kód a v časovém přehledu si tento kód nalézt, tím se dovíš, kde a kdy hraješ singly, doubles, teams. Pokud s tím někdo skutečně naléhavý problém, IHNED nám pošlete email s popisem problému a návrhem řešení. Případné havarijní změny lze uskutečnit pouze v rámci dnů, cca do týdne max. Potom už na ně nebude možné brát zřetel (email: info@seniorbowling.cz). Zde jsou ke stažení ty dva soubory: COUNTRY (hráči a sestavy)TIMETABLE (časový harmonogram rund)

Vloženo 02.06.2019 - italský pořadatel potvrdil, že české ženy budou hrát vždy ve stejné rundě ve stejný den. Navíc nám byla přislíbena pomoc pro dopravu hráček z hotelu Relais Bellaria do centra Reno bowling, kde ženy všechny své hry hrají. Doprava by tak byla výrazně jednodušší a hromadná. Uvidíme, jaké konečné řešení z toho vypadne. Problematiku řeší Anežka. A druhá informace: přesný herní přehled všech hráček a hráčů by měl být zveřejněn údajně do konce úterý 03.06.19. Jakmile se to stane, dáme upozornění...

Vloženo 02.05.2019 - na stránkách pořadatele byly zveřejněny mazací modely (ke stažení ZDE). Modely jsou různé pro obě herny. To znamená, že ženy vše odehrají na 1 mazacím modelu, muži hrají jednotlivce a dvojice na 1 modelu a trojice na druhém modelu, protože trojice mužů byly přesunuty do herny Reno bowling. Kdy kdo hraje na ME ještě k dnešku není zveřejněno.Mazací model z Reno bowling bude použit na květnovém Českém Seniorském Poháru. Mazací modely jsou ke stažení i tady na našich stránkách: SAN LAZZARORENOBOWLING

Vloženo 24.04.2019 - Milí reprezentanti, máme pro vás vše, co jste si objednali pro ME seniorů 2019 Bologna: mikiny, dresy, odznaky 1, odznaky 2. Převzít si to bude možné na dubnovém a květnovém Seniorském poháru (Pardubice, Brno), případně podle dohody.

Vloženo 31.03.2019 - rozhodně se podívejte na finanční prémie za zisk medailí na mezinárodních vrcholových akcích, tedy včetně již letošního ME seniorů v Bologni. TUDY na bližší informace. 

Vloženo 23.03.2019 - viz úplně dole Společná doprava mikrobusem....

Přihlášky na ME seniorů 2019 byly uzavřeny. Do italské Boloně se vypraví 27 mužů a 13 žen. Přehled účastníků včetně stav dvojic a trojic naleznete na TÉTO stránce. 

V době cca do 11. února 2019 obdrží všichni účastníci od nás fakturu, její splatnost je do konce února 2019. Žádáme o úhradu nejpozději v uvedeném termínu, jelikož počátkem března musíme uhradit poplatky organizátorům ME, hotely a objednat všechny služby (dresy, mikiny, odznaky). Dobře si přečtěte na faktuře pokyny k platbě, je to důležité... Fakturu si nejprve důkladně prohlédněte, zda je správně vystavena v souladu s vaší objednávkou, kterou jste nám zaslali. Případné chybky nebo drobné změny nám, prosím, ohlaste odpovězením na došlý email s jasným vysvětlením, v čem chyba spočívá.

Základní povinnosti účastníků ME (většinou to známe, informace je pro nováčky, ale znovu si to přečíst určitě neškodí):

1. Reprezentujete Českou Republiku a také české bowlingové prostředí, to je třeba si uvědomit. V případných stínech se neocitá hráč samotný, ale celá naše výprava, potažmo i zvuk bowlingu v ČR a vlastně vnímání celé České Republiky. Buďte za všech okolností příjemní, vstřícní, pokud možno usměvaví, a to i v případě, že se třeba na herně zrovna nedaří, ty parohy jsou tu zase a navíc ten nedohoz... nebuďte nepříjemní, neokopávejte podavače a podobně, soustřeďte se sami na sebe. Protože se hraje obvykle v mezinárodních kombinovaných složeních na párech drah, respektujte tyto hráče a pokud s nimi máte nějaký větší problém, přivolejte si dráhového nebo hlavního rozhodčího. Určitě se to vysvětlí, upraví, srovná...

2. Zásadní věcí je dres. Pořadatel má od všech zemí (včetně od nás) fotky národních dresů a pokud někdo by hrál v jiném oblečení, vystavuje se riziku citelné pokuty, jež se platí přímo na místě a při opakovaném prohřešku hrozí vyloučení ze soutěže bez jakýchkoliv náhrad. Dres je jednotný pro muže a ženy, muži černé kalhoty bez vnějších kapes, ženy kalhoty či sukně vždy ve stejném provedení celé dvojice a trojice (muži jsou jasní, ženy z hlediska sukní, či kalhot kontaktujte Anežku Lencovou, kapitánku, která dané věci zabezpečuje). Jiný dres, než náš český vzor 2016 pánský a dámský, nelze použít. Uvědomte si, že případné sankce se dotknou nejen daného jednotlivce, ale i kolegy/kolegyně ve dvojicích a totéž v trojicích. A nechat si vyloučit trojici kvůli tomu, že někdo nerespektuje tato pravidla je skutečně velká nezodpovědnost.

3. Zcela bez výjimky: zakázaná je konzumace jakéhokoliv alkoholu včetně piva od zahájení tréninku do skončení celé sady her. I kdybyste svůj alkonápoj měli v nějakém neutrálním obalu, třeba od vody ap., a rozhodčí to zjistí, jste bez milosti vyloučeni z celého turnaje. Totéž kouření, včetně kouření mezi sadami her. Kdo bude kouřit, končí a jeho hry jsou anulovány. Včetně dvojic, trojic a tím odsoudíte i své kamarády.

4. Bude-li i letos podobně jako v roce 2015 (rovněž Bologna, Itálie) uplatněno pravidlo kvót pro jednotlivé země z důvodu počtu hráčů vyššího, než jsou kapacity center, budeme postupovat podle již dříve zveřejněných našich pravidel, tj. počet odehraných Českých Seniorských pohárů musí být nejméně 4, a dále bude druhým kritériem průměr dosažený na této sérii s tím, že účastníci budou "odřezávání" odspodu, tj. od nejnižšího průměru. Pokud bude mezitím uhrazena faktura, pochopitelně budou všechny prostředky kompletně vráceny zpět.

5. V případě jakýchkoliv hráčských obtíží, problémů, nejasností kontaktujte kapitánku našeho týmu Anežku Lencovou (+420 603834 218), s globálními (nehráčskými) problémy se obracejte na vedoucího naší výpravy - Milan Soušek (+420 604243977).

6. Vlajkonoš na slavnostním zahájení ME 2019: tato pocta bude svěřena hráči/hráčce podle hlasování na místě před začátkem slavnostního zahájení. Obvykle to bývá někdo úspěšný z předchozího ME, pokud k tomu vyjádří svůj souhlas. Promyslete si tedy své návrhy...

7. Tradičně proběhne před slavnostním zahájením ME setkání všech hráčů naší výpravy, kde obdržíte poslední aktuální informace od pořadatele a každý hráč dostane balíček s nutnými věcmi - hráčská identifikační karta, přehled dopravy z oficiálních hotelů do center a zpět (jízdní řády), pár dárečků a další věci, které pořadatel uzná za vhodné. Na této schůzce je účast všech hráčů a hráček naší výpravy nutná.

8. Registrace hráčů/hráček na centrech je nutná 30 minut před plánovaným začátkem vaší rundy. Je třeba se dostavit k bowlerovi, předložit identifikační kartu a bowler sdělí, na které dráze hrajete a kam se po 3 hrách posunujete.

9. Kdy kdo hraje bývá zveřejněno cca měsíc až dva před zahájením ME, naleznete ZDE.

10. Koule je třeba zapsat do Registračního listu koulí, Týká se to všech koulí, s nimiž budete hrát. ZDE je ke stažení formulář. Vyplňují se kromě nacionále v řádku koulí pouze bílé kolonky (šedé nevyplňujte). Pokud nevíte, co tam vlastně zapsat, poraďte se s tím, kdo kouli vrtal, případně zkušenějšího kamaráda. Formulář není nutné vyplňovat u rovinářských koulí. 

Program pro organizátory a hráče:

ZDE jsou oficiální stránky ME 2019. 

sobota 22.06.2019, 15:00 hod: Savoia hotel, kapitánský meeting (účast: Anežka Lencová)

sobota 22.06.2019, 17:40 hod: koordinační schůzka všech CZ hráčů a hráček v recepci hotelu Savoia,  účast povinná

sobota 22.06.2019, 18:00 hod: slavnostní zahajovací ceremoniál, Savoia hotel (účast všichni hráči, doporučen CZ dres (stačí triko), ale není to povinné

neděle 23.06.2019 až pátek 28.06.2019: hry jednotlivců, dvojic, trojic podle harmonogramu ZDE nebo ZDE c bowlingových centrech San Lazzaro a Reno bowling

pondělí 24.06.2019, 16:00 hod: manažerský meeting ESBC, Hotel Savoia (účast Milan Soušek, Anežka Lencová)

sobota 29.06.2019: Masters, Renobowling od 10:30 hod, Medailový ceremoniál od 14:00 hod Renobowling

sobota 29.06.2019 19:30 hod: závěrečný galavečer, Horel Savoia, oblečení doporučeno společenské, nikoliv dresy.

Poznámka: na slavnostní zahajovací ceremoniál a na závěrečný galavečer nají vstup povolen pouze hráči, hráčky a oficiální hosté (tedy ti, kteří k tomu obdrželi oficiální identifikační karty, jež je nutné na dané akce vzít s sebou. Neoficiální doprovody na tyto akce vstup povolen nemají...

Společná doprava mikrobusem (Milan Soušek):

Konkrétní itinerář pro společnou dopravu zde bude zveřejněn cca v dubnu až v květnu 2019. Týká se pouze těch, kteří mají objednánu společnou dopravu do hotelu Relais Bellaria a zpět domů. Odjezd: sobota 22.06.19 v 05:30 hod Řitka, 06:00 hod parkoviště Ikea/Tesco Zličín. Příjezd do hotelu Relais Bellaria lze odhadnout na cca 16 hod.

Odjezd od hotelu Relais Bellaria 30. června 2019 zpět do Prahy bude definován později, pravděpodobný odjezd od hotelu cca kolem 10 hod. Příjezd do Prahy lze odhadnout na cca 22 až 3 hod.

Společná doprava mikrobusem (Richard Nosek) - nabídka vložena 25.03.2019

Ríša jede rovněž mikrobusem s kapacitou 6 osob. Rovněž odjezd 22.06.19 a příjezd zpět 30.06.19. Pokud někdo další má zájem jet rovněž mikrobusem s Ríšou, zavolejte mu a domluvte se s ním přímo (604147989), včetně spoluúčasti na dopravu.