Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - dresy, mikiny, odznaky

10. 5. 2016

Pár informací, jak vypadají přípravy na ME seniorů 2016 v Kodani...

Nové dresy jsou již ve výrobě, teoreticky by mohly být k dispozici již na Slovak Old School 2016, ale pokud to výroba nestihne, nic se neděje, do ME je času dost... Dresy mají zcela nový image, mírně se liší pánské a dámské provedení, nechte se překvapit. Dresy byly koncipovány tak, aby je již nebylo nutné měnit každý rok. Dresy bude možné ve stejném provedení kdykoliv doobjednat.

Odznaky: letos budeme mít dvě různá provedení. První, ten oficiální, je prakticky stejný, jako byly ty minulé, liší se jen jinou vlajkou a letopočtem. Je to odznak do série k těm předchozím rokům (pokud někomu starší odznaky chybí a chtěl by je, napište si, pár kousků navíc tu ještě máme). Druhý odznak je zcela nového typu, vlastně to ani není odznak, ale přívěšek na klíče. Myslím, že je to docela atraktivní a bude se to líbit. První odznak je již hotový a připravený k distribuci, druhý je právě nyní ve výrobě. Distribuce účastníkům ME bude současně s dresy a mikinami.

Mikiny: těch bylo objednáno jen pár kousků, rovněž nyní ve výrobě.

Jinak ubytování je komplet zajištěno, startovné uhrazeno (včetně oficiálních hostů), termíny letecké dopravy tam i zpět jsou organizátorům nahlášeny. K dnešku je na webových stránkách pouze seznam zemí a hráčů - proklik na stránky ME 2016 ZDE. Mazací model ještě zveřejněn není, jakmile bude, dáme ho i k nám na web.