Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZOR - DŮLEŽITÉ PRO HRÁČE NA ME SENIORŮ

4. 3. 2015

Anketa ukončena, děkujeme všem, kteří byli ochotni odehrát v sobotu 20.06.15 a v pozdních hodinách, čímž umožnili start dalším devíti hráčkám a hráčům. Vážíme si vaší vstřícnosti a ochoty! V sobotu 20.06.15 jsou zvažovány varianty hraní od 14 hod a od 21 hod (po zahajovacím ceremoniálu). Kdo kdy hraje v tyto doby bude zveřejněno pořadatelem cca v dubnu 2015. Informace dáme samozřejmě všem co nejdříve. Ještě jednou ochotným děkujeme!

Pořadatel ME seniorů 2015 zjistil, že počet přihlášených hráčů je vyšší, než jsou kapacity bowlingových center. Z toho důvodu vyhlásil pro všechny země, které se ME zúčastní, omezení počtu hráčů, kteří se mohou ME zúčastnit. Nicméně jisté řešení zde je... K tomu je nutné prostudovat si možnosti a zvážit, zda jsou pro každého jednotlivého hráče přijatelné. Pak jen vyplňte ve formuláři co preferujete a formulář klikněte na ODESLAT. Tím se k nám vaše informace elektronicky dostane...

Pro příští ročníky je možné, že již budou pro jednotlivé země stanoveny kvóty, tedy maximální počty účastníků na ME. To je ale zatím jen úvaha a týkalo by se to šampionátu až v roce 2016 a dalších.

Popis možností řešení a dalšího postupu:

1. První možnost vyřešení dané situace je ochota hrát v brzkých hodinách a v pozdních hodinách, konkrétně se jedná o časy 6:00 až 8:30 hod a 00:30 až 3:00 hod (v případě trojic až do 04:00 hod). Kdo je ochoten akceptovat tuto variantu, vyberte níže možnost 1.

2. Další možnost je odehrání některých her již v sobotu 20.06.15, což ale znamená přijet dostatečně včas. V tomto případě lze zařídit ubytování již od pátku 19.06.15. Kdo je ochoten akceptovat tuto variantu, vyberte níže možnost 2 (lze současně i s možností 1).

3. Pokud nedojde k dohodě a nenajde se dostatečný počet hráček a hráčů, kteří by akceptovali možnost 1 nebo možnost 2, případně současně možnost 1 a 2, bude nutné omezit počet hráčů z ČR. Přidělená kvóta je 54 hráčů. Nyní je přihlášených k dnešku 62 hráčů, takže omezení by se týkalo 8 hráčů, kteří by tak na ME 2015 jet nemohli. Proto žádáme, aby ti, kdo aspoň trochu mohou vyjít vstříc a jsou ochotni odehrát některé své hry podle první a/nebo druhé možnosti, tuto možnost zvolili. Tím by na ME mohli jet všichni přihlášení bez omezení.