Jdi na obsah Jdi na menu
 


Magyar Old School 2018 - Výsledky

2. 3. 2018

Do Maďarska letos po pár omluvách jelo 9 hráček a hráčů, aby se pokusili vydolovat nějaké ty vavříny pro Českou Republiku. Herní systém je trochu jiný, než jinde: čtvrtek trojice, pátek dvojice, sobota jednotlivci a Masters.

Ve čtvrtek byly trojice. My jsme měli ve hře celkem 3 trojice, které bojovaly nejprve o semifinále, o postup do finále a zde pokud možno něčeho dosáhnout, což proti domácím týmům nebylo moc jednoduché... Do finále se ale dostaly naše dvě trojice: Vojta Plánička + Renda Bjedl + Pavel Skalický a Milan Soušek + Ota a Maruška Frýbortovi. Vyhrává Zloltán Skobrics se svým týmem, naše trojka Milan Soušek s Frýbortovými vybojovali třetí místo! Tak češi už domů s prázdnou určitě nepojedou. Vyhrává maďarská trojka Gyomai László, Bódis György, Skobrics Zoltán.

To samozřejmě je jen základ, na který jsme ale navázali i v pátek, kdy se hrály dvojice a bylo to hodně zajímavé. Do finále se dostala naše jediná dvojka Maruška Frýbortová - Milan Soušek, jenž v tomto duelu nahradil rozlámaného Otu Frýborta. Před samotným finále bylo ale nutné porazit v play off soupeře. A to byli vítězové kvalifikace, místní nejlepší borci v čele se Zoltánem Skobricsem. Úkol téměř neřešitelný. Ne však pro naši dvojici, která si s nimi poradila a to dokonce snad až příliš jednoduše. Zklamání maďarů bylo velké, radost našich rovněž velká. Takže postup do 5ti členného finále, ve kterém se naše dvojice postavila čtyřem čistě maďarským tandemům. Výsledek ale byl slušný, Marie Frýbortová s Milanem Souškem obsazují 3. místo se ztrátou pouhých 5 bodů na druhou dvojici. I tak jde o zajímavý úspěch. Gratulujeme! Dvojky jsou opět kořistí maďarů: Zámbó Gábor, Martin József.

V sobotu byli na řadě hry jednotlivců a na závěr Masters. Tady jsme dovršili český úspěch, neboť 1. místo obsazuje naše Maruška Frýbortová, která deklasovala všechny ostatní. Díky Marii Frýbortové odjíždíme i z jednotlivců s výrazným úspěchem!!

V Masters jsme měli 3 želízka v ohni - Marušku Frýbortovou, Pavla Skalického a Jirku Klečku. Bohužel únava, či co, už byla příliš veliká a tak jsme se do Finále Masters nedostali. Maruška Frýbortová končí v Masters na 9. místě. I to je ale s ohledem na systém her a jejich počet výrazně pěkný výsledek. V Masters ve finále byli pouze maďarští hráči, zvítězil Gyomai László.

Medaile pro ČR máme už doma a to se počítá... 2x třetí místo, 1x první místo!!! Skvělý úspěch pro české barvy!

Výsledky jsou níže již kompletní ke stažení.

Poděkování všem našim borcům, především pak těm vítězným a speciálně Marušce Frýbortové, která se stala jasně nejúspěšnější hráčkou z ČR. Výsledky se rovněž promítnou do Senior Masters 2018 na základě konečného stavu All events.

Výsledková listina ke stažení

Všechny hry CZ hráčů

Na fotkách tady je naše bronzová trojice, dále naše bronzová dvojice a samozřejmě naše zlatá Maruška Frýbortová. Níže se dostanete na všechny fotky, kde je toho spousta...

p3022835.jpgp3022845.jpgp3032867.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 2018 Magyar Old School