Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zveme seniory i neseniory na letní turnaje

3. 7. 2015

11.07.2015 (sobota): Bowlingzone Senior Open, Pardubice. Seniorská turnajová série, červencová vlna s dvojnásobným bodováním! Pěkné bodové zisky do roční tabulky, ale i možnost vylepšení postavení v Senior Masters. Mazací graf slibuje "třístovky", aspoň podle názvu: House Pattern 300. Obsazovačka.

25.07.2015 (sobota + v pátek předehrávka): Český Seniorský Pohár, Praha Zličín. Tohle asi všichni vědí, dáváme to sem jen pro kompletnost turnajů, které jsou před námi. Obsazovačka. Mazací model dodá Petr Mráček cca týden předem.

16. až 23.08.2015: KMOTR Bowling Cup, Třebíč. Pátý ročník zcela specifického turnaje, letos je to půlkulaté výročí s mnoha přidruženými akcemi pro hráči, image turnaje zcela specifický a neopakovatelný... srdečně zveme! Slovenská výprava dorazí v sobotu a zdrží se určitě do neděle. Turnajové stránky. Obsazovačka. Mazací model bude cca týden předem.

29. a 30.08.2015: Tatranský Pohár, Poprad. Turnaj je jednou za rok, vždy na konci srpna. Pořádá Ludo Jurinyi, který nás "pozývá"...prý už také bude hrát. Příjemná atmosféra, bohatý sobotní raut, zábava a spousta přátel. Vhodný pro ty, kteří postrádají motivaci stát se Mistrem republiky v soutěžích typu devítka, osmička, ať již dohazované, či nedohazovaná.... V této chvíli ještě obsazovačka není otevřená, ale zájemci o účast mi mohou napsat a já místa v sobotní příp. v nedělní rundě zajistím. EMAIL