Jdi na obsah Jdi na menu
 


Listopadový BZ Senior Open

27. 11. 2017

 

Premiérově vyhrál František Brokeš st. 

A i když to tak na začátku nevypadalo, František Brokeš si chytře nechal formu až do finále a zvítězil. A navíc se už prokousal na druhé místo celoročního žebříčku.

V kvalifikaci ale vévodil Jarda Chaloupka s čistým průměrem 207,67, druhý byl snad nestárnoucí Josef Bešík a třetí Pavel Skalický s průměrem nad 195 .

V oblíbených KO soubojích nastalo nejedno překvapení a spousta vyrovnaných soubojů. Třetí z kvalifikace Pavel Skalický prohrál s Jiřinou Zapletalovou, která mu nedala vůbec šanci. Možná byl až přehnaně galantní. J Tonda Osička ve druhé hře zabral a otočil zápas s Danuší Krejčovou a Václav Bařina až do posledního hodu bojoval s Milanem Jindřiškem a nakonec o 9 kuželek postoupil do finále. A i když o 20 kuželek prohrál s Annou Brokešovou, tak Drahomír Koukal do finále jako první šťastný poražený taky postoupil. A druhým šťastným byla Věra Krejchová, která ve vyrovnaném souboji o 9 kuželek prohrála, ale výkon k postupu do finále také stačil.

Ani ve finále po první hře 168 nic nenasvědčovalo tomu, že František Brokeš vyhraje, ale ve druhé hře přidal 215 a při zaváhání všech co v prvním kole dvoustovku hodili všechny přeskočil a o 12 kuželek vyhrál. Na druhém místě skončil Antonín Osička a na třetí se dostal Václav Bařina.

Poslední letošní Senior Open se odehraje 17.12. a ještě naposledy je tedy možno získávat body do celoročního pořadí a zahrát si celoroční finálový turnaj o ceny za 25.000,-Kč.

Celoročnímu pořadí vévodí Dana Hanušová a na druhé místo se vytáhl díky vítězství František Brokeš, třetí je Josef Bešík.

Na další turnaj se můžete přihlásit na: http://www.obsazovacky.cz/turnaje/entry.php?lang=cz&id_turnaj=1361

Výsledková listina ke stažení

8.-turnaj-listopad-2017.jpg