Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červnový BZ senior Open

1. 7. 2019

První vítězství Danuše Krejčové

V letošním ročníku Senior Open je to zatím velká jízda něžného pohlaví, jsme skoro v polovině celoroční série a muži získali jen jedno vítězství, ženy zbytek, tentokráte vyhrála Danuše Krejčová a odnesla si prize money za vítězství a také parfém od sponzora turnaje.

Na těžším mazání nepadala velká čísla a tak se nejvyšší nához zastavil na 225, to hodil hned na začátku Oldřich Smékal.

V kvalifikaci byl nejlepší Ladislav Schůt a jen pár kuželek za ním skončil Milan Jindřišek a poprvé v Senior Open startující Jaroslav Kupa.

V KO semifinále tři z lépe postavených v kvalifikaci „přenechali“ své místo ve finále postupujícím z horších pozic. Jaroslav Kupa nestačil na mohutný finiš Věry Krejchové v druhé hře, Danuše Krejčová vyprovodila Radka Barkmana a Antonín Osička Oldřicha Smékala. Ten ale smutný nebyl, protože jako nejlepší z těch co prohráli , postoupil do finále také.

Ve finále dobře začal Oldřich Smékal, dal 200 a usadil se na čele. Finále bylo hodně vyrovnané mezi 7. a 2. je rozdíl pouhých 20-ti kuželek ! Oldřich Smékal druhou hrou nepotvrdil formu, ale i tak mu to stačilo na místo druhé. Na první se vyhoupla velmi vyrovnaně hrající Danuše Krejčová o 23 kuželek . O třetí místo byl také velký boj a to udržel o 2 kuželky Ladislav Schůt před Stanislavem Dohnálkem.

V celkovém pořadí roční série se letos na poprvé na první místo dostal Oldřich Smékal, druhá je Dana Hanušová a třetí Josef Bešík.

Další turnaj série se odehraje v neděli 14.7.. Hrajeme o dvojité body do celoročního pořadí !!!

Přihlásit se můžete na http://www.obsazovacky.cz/turnaje/entry.php?lang=cz&id_turnaj=1715&rand=1540954056

23.6.2019.jpg