Jdi na obsah Jdi na menu
 


BZ Senior Open Pardubice - výsledky červen 2017

13. 6. 2017

 

Další turnaj série vyhrála v Pardubicích Anička Brokešová

 

V neděli 11. června se odehrál na herně Bowlingzone v Pardubicích další turnaj letošní série BOWLINGZONE SENIOR OPEN. Tento turnaj si přijelo zahrát 23 hráčů a hráček a hrálo se na velice příjemném mazání dlouhém 39 stop. Kvalifikaci na 6 her odehrál nejlépe Petr Tomášek, který nahrál 1235 s handicapem, druhý byl Standa Velek 1189 s handicapem a třetí byl Drahomír Koukal, který nahrál 1180 s handicapem.

Po kvalifikaci nastoupilo 16 nejlepších hráčů do semifinále, hraného KO systémem, 1. proti 16., 2. proti 15., atd. Tyto souboje vyzněly překvapivě lépe pro hráče umístěné v kvalifikaci na horších pozicích, i když některé z nich byly opravdu velice vyrovnané a rozdíl mezi vítězem a poraženým činil ve dvou případech dokonce pouhé 2 kuželky. Vítězové těchto soubojů a 2 nejlepší poražení, postoupili do finále.

Ve finále, které se hraje na součet dvou her včetně handicapu, začali všichni finalisté zvolna a o všem tedy rozhodla druhá hra, která se nejvíce vydařila Aničce Brokešové, která nahrála 191 bez handicapu. To ji v součtu s první hrou a handicapem dalo 392 bodů a vítězství v turnaji. Druhé místo obsadil vítěz kvalifikace Petr Tomášek výkonem 367 s handicapem a třetí skončila Věra Krejchová výkonem 364 s handicapem.

Nejvyšší nához turnaje předvedl v kvalifikaci Standa Velek a to 251 kuželek a za tento výkon má start v příštím turnaji série zdarma.

Výsledková listina ke stažení

4.-turnaj-vitezove.jpg