Jdi na obsah Jdi na menu
 


BZ Senior Open 2016-04 Výsledky

4. 4. 2016

Na druhém Senior Open vládl od začátku do konce Josef Bešík

Jeho nejhorší hra za celý den byla 180 a tak není divu, že celkem v poklidu druhou část celoroční série vyhrál a finále na 2 hry dokonce po přičtení handicapů o 30 bodů.

Pepa také vyhrál kvalifikaci a tam mu zdárně sekundovali na druhém a třetím místě dva rovináři, Láďa Schůt a Tomáš Rathouský. Bylo to trochu překvapivé, protože mazání na tento turnaj nebylo obtížné.

V KO soubojích padala pěkná čísla a tam se zrodil i nejvyšší nához turnaje, který má hodnotu 242 a autorem je kdo jiný než včera výborně hrající Josef Bešík.

Některé souboje byly na ostří nože, třeba Standa Dohnálek podlehl o 12 kuželek Láďovi Schůtovi na výkon 403, ale i tak do finále postoupil jako šťastný poražený. Ještě napínavější byl souboj Anny Brokešové a Františka Kučírka, první hra 210:204 a ve druhé František zabral a Annu o 6 kuželek porazil. Ta ale nesmutnila, když také proklouzla  do finále jako šťastná poražená.

Ve finále ale začal nejlépe Standa Dohnálek a Josef Bešík si vybral svoji nejhorší hru 180. Ve druhé hře ale našel svoje celoturnajové tempo a dal 212 a to mu s rezervou na první místo stačilo. Ve finále už nepadala tak vysoká čísla a tak 394 a 385 stačilo na druhé a třetí místo, která obsadili Vladimír Pitaš a František Kučírek. Standa Dohnálek neudržel dobrou první hru, ale i tak skončil na pěkném 4. místě. A nejlepší pětici doplnil na pátém místě Ladislav Schůt.

Další turnaj celoroční série je 1.5.2016 a přihlásit se můžete ZDE

Výsledková listina

Fotka s vítězi turnaje

2016-04.jpg