Jdi na obsah Jdi na menu
 


BR Senior Open 2015 - výsledky finálového turnaje

8. 2. 2016

Velké finále ročníku SENIOR OPEN ve skvělém stylu, králem se stal Jiří Hindrák

A když králem, tak opravdovým…..Již od začátku Jirka Hindrák nasadil na lehčím modelu velmi vysoké tempo a v kvalifikačních šesti hrách zvítězil se skvělým průměrem 228,67 ! Otázkou celý finálový den bylo, jestli se mu dokáže někdo vyrovnat nebo Jirka poleví. Ani jedno se nestalo.

Kdo Jirku trochu pozlobil byl v kvalifikaci a semifinále Tomáš Rathouský, který dokonce v součtu s handicapem semifinále vyhrál. A ve finále to zase byla Dana Hanušová, která první hrou hodila 250. Nicméně Jirka Hindrák byl dnes opravdu k neporažení.

V kvalifikaci byl tedy nejlepší Jirka Hindrák ( nejlepší hra 277 ) před Tomášem Rathouským (266) a Stanislavem Nejezchlebem (255).  O prsa byla poslední postupující z kvalifikace Dáša Flegelová, která toto místo o 2 kuželky vyfoukla Františku Brokešovi.

Dáša měla nejdříve štěstí a potom smůlu, protože v semifinále právě první nepostupující byla ona a opět o 2 kuželky. Tentokráte tou šťastnou byla na posledním postupovém místě do finále Dana Hanušová.

Ta dokonce finále po 2 hrách vedla, ale v poslední finálové hře jí „došel dech“, ale i tak si v poklidu dokráčela pro druhé místo. Jirka Hindrák dal posední hrou 244 a nebyl nikdo, kdo by ho ohrozil. O třetí místo se rozhořela bitva v poslední hře finále mezi Rosťou Kalo, Josefem Bešíkem a Ivanem Lankem.

Ivan Lank musel hodit v posledních dvou frejmech 3 spojené strike, aby se na 3.místo dostal a to se mu povedlo a o pět kuželek porazil na čtvrtém místě dobře finišujícího Josefa Bešíka. A Rosťovi Kalovi v poslední hře 209 nestačilo na lepší než 5. místo.

Ročník 2015 je za námi a už 5.3. začíná ročník 2016, ve kterém budeme zase hrát o postup do finálového turnaje a ceny v hodnotě 30.000,-Kč !

Přihlásit se můžete na http://www.obsazovacky.cz/turnaje/entry.php?lang=cz&id_turnaj=1086&rand=2017926719

Výsledková listina

Na fotce jsou jednak všichni finalisté a jednat trojice nejlepších

img_1186.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

img_1188.jpg