Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013 Blansko Boskovice - pozvánka na turnaj

7. 1. 2015

Pozvánka na jubilejní III. Bowlingový turnaj SBK Boskovice a Blansko.

Na základě zkušeností z předchozích ročníků rozhodli se pořadatelé turnaje pro některé organizační změny. Termín turnaje se přesouvá z mezisvátkového vánočního období na sobotu 30. listopadu . Po loňském nezdařeném sportovním doplňkovém programu nebude tento pořadateli organizován a všechna pozornost bude soustředěna na bowling. Turnaj se skládá ze dvou kvalifikačních rund (6 her) a následného finále ( 16 hráčů ) K.O. systém (první proti 16 tému atd) na dvě hry. První kvalifikační runda začíná v 9 hod. ráno, druhá ve 12 hod. Při rovnosti bodů ve finálových soubojích rozhoduje  počet sražených kuželek a při jejich rovnosti  se pokračuje systémem „náhlá smrt“. Hrací model může být podle počtu účastníků operativně upraven. Handicapy ženy+8 kolů na hru, mladší než 60 roků –1kolek za každy rok ještě nedožitých šedesátin minimálně však 2 maximálně 10. V ceně vložného je občerstvení na herně ( meníčko). Po skončení turnaje se uskuteční společenské posezení  v hotelu Sýpka ( hned vedle herny). Tento hotel pro účastníky turnaje nabízí 20% ní slevu na ubytování.

Přihlášky do turnaje buď přímo, telefonicky, e-mailem na Igora Láníka tel. 603869312, director@lanik.eu nebo na OBSAZOVAČKU (zabezpečuje Milan Soušek). Vložné 450 kč na místě.

Všechny účastníky minulých ročníků,kamarády, nové tváře a hlavně seniory  zve za pořadatele a sponzory  Vladimír Tlamka prezident SBK Boskovice,  Vlastík a Hanka Chládkovi za blanenské boulingáře, hernu a hotel Sýpka a moje maličkost (hráčská)  Igor Láník.