Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. turnaj BZ Senior Open 2019

10. 3. 2019

Zlatý double Dany Hanušové

Ale tentokráte to neměla tak jednoduché. V kvalifikaci byl nejlepší Josef Bešík, hned za ním mladý senior René Bejdl, který v poslední hře hodil nejvyšší nához turnaje a to 266.  A za ním další muž severu, Radek Barkman.

V KO semifinále byly k vidění krásné souboje a také několik překvapení. Hned v první dvojici vypadl nejlepší z kvalifikace Josef Bešík s Pavlem Skalickým. Lenka Germanová prohrála s Aničkou Brokešovou a dokonce Standa Dohnálek porazil o 5 kuželek Danu Hanušovou, když výhru zachraňoval v posledním frame spojenými strike. Ale to bylo od Standy Dohnálka všechno, a jak sám řekl, ve finále hrál ostošest, tedy druhou hru celých 106, když mu došly síly.

To ale Dana Hanušová vzala zase finále z druhého konce a začala krásnými 246. Stejný nához ve finále měl ale i René Bejdl a tak jsme byli zvědavi, jak dopadne ta druhá. Ve druhé hře kromě Dany nikdo nedal 200, takže tento nához jí v pohodě stačil na vítězství v turnaji. Ve druhé hře 156, ale i to stačilo, aby si druhou příčku podržel René Bejdl, před třetí Marií Horákovou.

Další turnaj Bowlingzone Senior Open bude v neděli 21.4. a přihlásit se můžete na TADY.

9.3.2019.jpg