Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Doubles

V pátek se událo mnoho věcí… Samozřejmě, celý den se hrálo, dnes byly na řadě dvojice. I dnes bodovaly pouze české barvy, i když do semifinále se dostala jedna maďarská dvojice, která uspěla a postoupila s dalšími 5 českými týmy do finále. A co byste ve srovnání se singly řekli... Jirka Hindrák s Honzou Fleischmannem svůj duel s Alešem Drábkem a Jirkou Vráželem prohráli 863:878. Jirka s Honzou ale postupují jako Lucky looser do finále. Nechceme předbíhat, nicméně i ve dvojicích to je jako z kopíráku z jednotlivců... Lucky loosers vítězí!!! Takže vítězi se stali Honza Fleischmann s Jirkou Hindrákem. Gratulujeme! Druhé místo patří Mirkovi Křesťanovi s Petrem Mráčkem a bronz si vybojovali Aleš Drábek s Jirkou Vráželem. O pouhou 1 kuželku zůstali čtvrtí Zoltán Skobrics a László Gyomai.

V průběhu celého dne probíhala „tejpovací akce“, při níž profíci tejpovali zájemce, ulevovali od jejich bolístek a vysvětlovali, jak to správně dělat, aby to mělo účinek…

Tradiční galavečer ve stylu „pirátů“ se vydařil a nebylo snad človíčka, který by se nebavil. Výborná večeře, pivo zdarma, hudba, živé vystoupení pro naše dámy… a samozřejmě tanec, zábava, kamarádi, bar, živo až do pozdní noci. Zlatou ozdobou bylo i letos losování pěkných cen. Tu hlavní cenu, velkoplošný televizor LG, si domů odnesla Alenka Brašnová. Bude tak mít moc pěknou vzpomínku v hmotné podobě stále před očima. Extra ocenění zaslouží i přístup Vláďi Pitaše. Byl vylosován a mohl si tak převzít svůj nový televizor. On tuto cenu však nepřevzal a oznámil, ať se losuje dále a dále a dále, dokud nebude vylosována žena. A to se stalo hned při dalším losu, jenž za majitelku této superceny označil již zmíněnou Alenku Brašnovou. Vláďo díky za tvůj krásný přístup a Alenko, přejeme ti, ať ti ta obrovská LG televize dlouho slouží... :-)

Na fotkách z galavečera je možné nalézt i nejlepší oceňované dvojice. kdo to tam vlastně je už víme, kde podle fotky neví, nechť si to vyhledá v přiloženém souboru výsledků... Vyhlášení dvojic a předání cen proběhlo v rámci galavečera. Jediné, co by mohlo oceněným vadit, je skutečnost, že jim nebyla zahrána státní hymna. Nabízíme ale jednoduché řešení: Jirkovi a Honzovi ji přehrajeme kdykoliv v termínu, který si oni sami určí. Zaslouží si to, o tom není pochyb.

Fotek z našeho fajnového večítku máme skutečně hodně, už jsou na našem webu (viz níže Fotoalbum) a navíc se pokusíme co nejrychleji zporacovat i vide a vložit ho sem. Snad by to mohlo být už v pondělí 23.10.17.

V sobotu hrajeme trojice a v neděli Masters. Výsledková listina je již aktualizována po dvojicích.

Results/Výsledky, doubles

Nezapomeňte se podívat na další fotky ve Fotoalbu ZDE.

Fotka z oceňování nejlepších dvojic je tedy skutečně povedená, dokonce se nám to zdá jako nejlepší fotka z Czech Old School 2017 vůbec. Vystihuje vše, co je třeba...

vitezne-dvojice-s-doprovodem....jpg