Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. Invitation / Pozvánka

Czech Old School 2017 má již svůj pevný termín, proběhne od čtvrtka 19.10. do neděle 22.10.2017, jako obvykle v Bowlingzone omalovanky_pirat_3.jpgPardubice. Termín je již definitivní. Struktura turnaje kopíruje herní formát Mistrovství Evropy, 6 her jednotlivci, 6 her dvojice, 6 her trojice, závěrečné Masters. Program jednotlivých dní je vidět na přiloženém plakátu ve fotoalbu níže. Jako obvykle jsme pro hráče i případné hosty zarezervovali dostatek pokojů v Hotelu Arnošt, kde máme k dispozici různé pokoje (1-, 2-, 3-lůžkové a apartmány 2+2 lůžka). Obsazovačka je již otevřena. Požadavky na ubytování zašlete emailem - viz záložka Accommodation / Ubytování.

Přijměte tedy tuto informaci jako základ pro plánování svých aktivit, prakticky jsme na přípravách už začali pracovat.

Pro zobrazení plakátku - oficiální pozvánky klikněte SEM.

 

Jaký bude doprovodný program celé akce:

Páteční galavečer: začátek od 20 hod, přivítání, úvodní projekce, živá hudba našeho zahraničního kamaráda, společná kompletní večeře, pivo zdarma, losování cen v hodnotě cca 20.000 Kč, hudba, tanec, noční překvapení (!), večerní druhý raut, diskotéka, speciální soutěž o speciální ceny... Ale hlavně zábava, kamarádi, hudba, zpěv, tanec...

Specialita: v průběhu pátečního odpoledne přijde vyškolení specialisté s kompletním vybavením a budou předvádět vše kolem tejpování - proč to dělat, jak, s čím to pomůže, pro koho je to vhodné. Budou mít s sebou speciální lehátka, kompletní tejpy a všechny související pomůcky, které si bude moci každý rovnou i koupit za veloice zvýhodněnou cenu, případně se nechat těmi odborníky na místě otejpovat. Velmi doporučujeme všem, kdož mají problémy svalové, kloubní, apod... kdo z nás to nemá, že... O tejpování tady mám ODKAZ na odborný článek, podívejte se na to, kdo neví o co jde.