Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. Teams - týmy

 Třetím dnem pokračuje Czech Old School 2016. Dnes byly na řadě týmy, tedy trojice hráčů. Po pátečním galavečeru, jenž se protáhl do pozdních nočních hodin (poreferujeme na jiném místě, včetně fotek a videa…), jsme byli zvědavi, zda kondice hráček a hráčů bude na obvyklé úrovni. Nutno říci, že povětšinou byla.

Kvalifikaci vyhrává zkušená trojice Hindrák – Kala – Hanušová, před další českou trojicí Lébrová – Pekár - Stanishevskiy. Do semifinále jako poslední postoupila rovněž česká trojice Dedera – Hübst – Ševčík. V semifinále se potkalo 5 českých týmů se 4mi slovenskými a jedním maďarským.

Do superfinále šli jednak vítězové play-off a také jeden nejlepší poražený. Složení superfinále: 2x CZ, 3x SK, 1x H. Vítězi se zaslouženě stávají slováci Igor Lendácky - Peter Martinkovič - Viktor Špindor. Obdrželi své ceny, včetně finančních prémií a vyslechli jsme si slovenskou hymnu na jejich počest. O 50 bodů méně nahráli druzí, což byl český tým Ivan Burian – Stanislav Nejezchleba – Zdeněk Havlíček. Třetí  místo vybojoval maďarský tým Zoltan Skobrics – Zoltan Hevele – Zoltan Toth

Tím jsou po dnešku jasní i postupující do Masters, které se odehraje v neděli 13.11.2016 od 10:30 hodin. Hrát zde bude 36 nejlepších jednotlivců, včetně případnýhradníků. 

Týmy výsledky - Teams Results

Fotky vítězných týmů:

dsc03482.jpgdsc03480.jpgdsc03479.jpg