Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Doubles - dvojice

Celkem 51 dvojice (jeden hráč byl lichý….) se dnes pustilo do bojů o úspěch, umístění a krásné ceny. 6 her rozhodlo o pořadí po kvalifikaci a postupu do semifinále. Kvalifikaci ovládli Petr PekárVladimírem Stanishevským se součtem 2453 (12 her).  Za nimi končí Pavel Prokůpek a Jirka Vrážel, třetí pak Jan FleischmannVlastou Talašem. Poslední postupové místo patřilo tandemu Ján Debnár – Ondrej Šovčík. Smůlu prvního nepostupujícího si neradi prožili Aleš Drábek s Vráťou Kulhánkem. 

Semifinále hrané play-off systémem na dvě hry se stalo zajímavé díky velice vyrovnaným vzájemným soubojům. I nejlepší poražený jde do superfinále a tak se snažili zcela všichni.

V superfinále byly zastoupeni češi a slováci, maďarští hráči se sem nedostali, jejich jediný zástupce Magdi Kapronczay - Matyas Sallai skončili v semifinále na Vlastovi Ševčíkovi s Vláďou Hübstem. 

Superfinále bylo velmi velmi vyrovnané a dramatické až do samého závěru her. Vítězí Josef Bešík – Vladimír Pitaš o 3 body před dvojkou Petr Pekár – Vladimir Stanishevskiy. O další 4 body zpět zůstali nejlepší slovenští hráči Ján Debnár – Ondrej Šovčík. Vítězům gratulujeme! Jak byly výsledky těsné dokazuje to, že bodový rozdíl mezi 1. a 5. místem byl 22 bodů. 

Výsledky - Results DOUBLES

Fotky - Photos

Teams - schedule (12.11.2016)

Vítězné dvojice a pod nimi dvojky na 4. až 6. místě (jedna dvojice se nedostavila na fotografování....)

dsc03404.jpgdsc03403.jpg