Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP 2017 - 7. turnaj, Praha Zličín - info

30. 7. 2017

2017-logo-senior-barva.jpgVítáme vás, milé seniorky a vážení senioři, do 7. ročníku Českého Seniorského Poháru.
7. turnaj ČSP se bude konat v sobotu 26.08.2017 s předehrávkou 25.08. (pátek) v Praze na Zličíně. Obsazovačka na něj je již otevřena - proklik viz níže. 

Poslední kvalifikační runda je vyhrazena hráčům z Moravy. Případná volná místa v této rundě budou uvolněna pro jiné hráče až týden před turnajem. Hráče sem nahlášené, kteří nesplňují tyto podmínky, budeme přesouvat mezi náhradníky nebo do jiných hracích rund, a tedy nezaručujeme, že se do poslední hrací rundy nakonec dostanou... Díky za pochopení.  Současně poprosíme, aby se hráčky a hráči z Prahy a okolí nahlásili do páteční předehrávky a do 1. sobotní rundy, abychom tak mohli pojmout všechny zájemce z celé ČR. 

OBSAZOVAČKA  

MAZACÍ MODEL ke stažení. Zličín je ve stylu krátkého mazání, čeká na nás 35 stop, ale je to dobře hratelné.

Tato bowlingová série je pouze pro hráče, kteří v roce 2017 (bez ohledu na den a měsíc narození) dovrší věk 50 let. Vedle zcela nových pohárů pro vítěze turnajů se hraje i o putovní pohár ČSP a startovné zdarma na ME seniorů 2018 ve Vídni. 

Tento turnaj spadá také do Bodovacího seniorského žebříčku ČR Senior Masters 2017. Nejlepší v jednotlivých kategoriích získají také právo účasti na finálovém prestižním turnaji Senior Masters ČR 2017 (nejlepší muž, nejlepší žena). Startovné na ME může být stejnému hráči uděleno zdarma pouze jednou. 

Pozvěte i své přátele, hráče z Vašeho okolí, kamarády. Turnajová série je obvykle kategorie A (což nevylučuje občasné použití mazacího modelu kategorie typu B).