Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP 2017 - 10. turnaj (výroční), Pardubice - info

29. 10. 2017

2017-logo-senior-barva.jpgVítáme vás, milé seniorky a vážení senioři, do 7. ročníku Českého Seniorského Poháru.
Závěrečný 10. turnaj ČSP se bude konat v sobotu 25.11.2017 v Pardubicích.

Prosíme všechny seniorky a seniory, přijďte, pokud to jen trochu půjde, neboť v rámci tohoto posledního turnaje ČSP 2017 s obědem a ročním vyhodnocením naší bowlingové série bude i Valná hromada Seniorbowling CZ, z.s., která je letos po 3 rocích opět volební. Potřebujeme tedy, aby nejen seniorů, ale členů Seniorbowling CZ, bylo přítomno dostatečné množství k tomu, aby Valná hromada byla usnášeníschopná. Děkujeme!

Obsazovačka na něj je již otevřena - proklik viz níže. 

Poslední kvalifikační runda je vyhrazena hráčům 150+ km od Pardubic... Případná volná místa v této rundě budou uvolněna pro jiné hráče cca týden před turnajem. Hráče sem nahlášené, kteří nesplňují tyto podmínky, budeme přesouvat mezi náhradníky nebo do jiných hracích rund, a tedy nezaručujeme, že se do poslední hrací rundy nakonec dostanou... Díky za pochopení. 

OBSAZOVAČKA  

MAZACÍ MODEL ke stažení.

Tato bowlingová série je pouze pro hráče, kteří v roce 2017 (bez ohledu na den a měsíc narození) dovrší věk 50 let. Vedle zcela nových pohárů pro vítěze turnajů se hraje i o putovní pohár ČSP a startovné zdarma na ME seniorů 2018 ve Vídni. 

Turnaj spadá také do Bodovacího seniorského žebříčku ČR Senior Masters 2017. Nejlepší v jednotlivých kategoriích získají také právo účasti na finálovém prestižním turnaji Senior Masters ČR 2017 (nejlepší muž, nejlepší žena). Startovné na ME může být stejnému hráči uděleno zdarma pouze jednou.